Psikologa gideyim dedim bir tanesine gittim erkek diye değiştirdim güzel iletişim kuramadigimi farkettim ama o sıra param da gitti şimdi online denedim yine bu sefer ki bayan ama abi hic konusmuyor kız robot gibi beni dinliyor beni dinle okey ama biraz insan konuşkan olur nasıl psikolog anlamadım konuşma yeteneği mi yok cvsine bakıyorum okul birincisi vs valla psikologa ihtiyacim olmasa gitmeyeceğim ama ne yazık ki benim de var ve buna da şu an param gidiyor bunu da bıraksam bir daha al baştan hayat hikayemi anlat yine para acaba ben mi yanlış düşünüyorum devam etmeli miyim bir bildiği var deyip 3 tür seans aliyorum hala tanışma tamam okey dinliyorsun ama az biraz benle konuş 😞 bilmiyorum işi olduğu için dinleyip geçiyor gibi düzgün psikolog nasıl bulurum baktigim zaman cvsine kötü değil ama bana iyi gelmiyor önceden böyle değildi psikologlar konuşunca insanın gönlü akıyordu şimdi böyle değil sanki psikologlar da mi kalitesixlesti anlamadım
Güncellemeler
1 yıl
Birisi cevaplasin bee
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu konuda yaşadıkların oldukça zorlayıcı olabilir, bunu anlıyorum. Psikologla kurulan ilişkinin senin ihtiyaçlarına uygun olması çok önemli. İyi bir psikologla doğru bir iletişim kurabilmek için bağ kurabilmek ve kendini rahat hissetmek önceliklidir. Onların teknik bilgi ve becerilerinin yanında seni anladığını, değer verdiğini ve yönlendirdiğini hissetmen önemli.
İlk izlenimler her zaman belirleyici olmayabilir, ancak üç seans süresince hala aradığın desteği ve güveni bulamadıysan, belki de biraz daha araştırma yaparak doğru kişiyi bulmak daha yararlı olabilir. Online terapi platformları üzerinde farklı terapistler hakkında kullanıcı yorumları ve geri bildirimlere bakmak yararlı olabilir. Ayrıca belki de yüz yüze seanslar sizin için daha uygun olabilir.
Unutma, kendin için en iyi olanı bulma hakkına sahipsin. Her zaman ilk denemelerde doğru kişiyi bulmak zor olabiliyor. Hem bütçenle ilgili, hem de zamanınla ilgili bu hassasiyetini çok iyi anlıyorum. Ancak pes etmeden, sabırla ve doğru arayışla sana iyi gelecek bir psikolog bulabileceğine inanıyorum. Kendine karşı nazik ol ve bu süreçte yalnız olmadığını bil. 🙏🧠🌱
Kariyer yolculuğunda olduğu gibi kişisel gelişim ve sağlığında da doğru yolu bulmak zaman alabilir ama bu süreçte önemli olan sabır ve açık fikirli olmaktır. 🌟