Sağlık İşlediğim günahlar yüzünden mi huzur bulamıyorum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sağlık sorunları da yaşamaya başladım Güncellemeler+1 yıl Ne olduğunu soranlara cevap vermeyeceğim İşlediğim günahlar yüzünden mi huzur bulamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vicdanını huzursuz oldun yoksa birilerinin adınızı wldin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istedin Yorumla Hadiiyani +1 yıl Ya klavye değiştirmiş birilerinin adınızı aldın yoksa vicdanen huzursuzlukmu var demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Vicdanen huzursuzluk Yorumla Hadiiyani +1 yıl Anlatırsan dinlerim anlatınca rahatlamış olursun senin rahatlamani saglayabilir tabikide anlatmak istersen herseyde aramızda kalır sen bilirsin böyle şeyler anlatınca rahatlatir Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yapacak bir şey yok tedavi olaya çalış ben öyle yapıyorum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayatına kendin yön vermelisin knk geçmişi unutup yeniden başla hayata 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Unutsam zaten böyle iğrenç insanların olduğu bir sitede böyle bir soruyu sormam Yorumla myd1oez +1 yıl Hobi olarak edinebilirsin knk. İnsanları umursama sanki herkesin hayatı çok mükemmel de Yorumla Soran +1 yıl Seni hatırlıyorum 10 yıl önce de konuşmuştuk Yorumla myd1oez +1 yıl Tam 10 yıl olmuş siteye üye olalı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen daha eskisin bence 🤣 2012 falan olabilir Yorumla myd1oez +1 yıl Yok artık 🙄 Eski tadı kalmamış ama insanlar fazla sıkıcı olmuş Yorumla Soran +1 yıl Evet ya eski tadı yok Yorumla myd1oez +1 yıl Özlemiştim bir gireyim dedim baktım ki rezalet halde 😖Konuştuğum kimse kalmamış Yorumla Soran +1 yıl Uzun süredir görünmüyordun zaten ben hesabını kapattın sandım Yorumla myd1oez +1 yıl Bir an bir boşlukta girdim öyle 😂Ben seni tanıyor muyum 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hatırlamazsın Yorumla Soran +1 yıl Ben sık sık hesap değiştirdim Yorumla myd1oez +1 yıl Zaten bende çıkaramadım diyecektim 😂 Yorumla
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne gibi günahlar işledin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Size ne Yorumla 06zehra06 +1 yıl Neden bu kadar agresifsin cevap vermek istemiyorsan yazma.. Yorumla Soran +1 yıl Art niyetle soruyor gibisiniz çünkü Yorumla 06zehra06 +1 yıl Art niyetle alakası yok.. öyle günahlar işleniyor ki sizin günahlarınız belkide o günahların yanında hiçbir şey kalır o yüzden sordum.. ama işlenen günahlar insanı huzursuz edebilir kafaya takınca.. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın. Kusura bakma genelde insanlardan tepki alınca ister istemez sana da parladım Yorumla 06zehra06 +1 yıl Sorun değil nereden bilebilirsin ki insan karşısındakini bile tanıyamıyor artık öyle bir zamandayız.. Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 895 cevap paylaştı. Ozgur kadin olmak kolay degil 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Sağlık konusunda 523 cevap paylaştı. Ne günahı işledin ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Vicdanını huzursuz oldun yoksa birilerinin adınızı wldin
Ne demek istedin
Ya klavye değiştirmiş birilerinin adınızı aldın yoksa vicdanen huzursuzlukmu var demek istedim
Vicdanen huzursuzluk
Anlatırsan dinlerim anlatınca rahatlamış olursun senin rahatlamani saglayabilir tabikide anlatmak istersen herseyde aramızda kalır sen bilirsin böyle şeyler anlatınca rahatlatir
Yapacak bir şey yok tedavi olaya çalış ben öyle yapıyorum
Hayatına kendin yön vermelisin knk geçmişi unutup yeniden başla hayata
Unutsam zaten böyle iğrenç insanların olduğu bir sitede böyle bir soruyu sormam
Hobi olarak edinebilirsin knk. İnsanları umursama sanki herkesin hayatı çok mükemmel de
Seni hatırlıyorum 10 yıl önce de konuşmuştuk
Tam 10 yıl olmuş siteye üye olalı 😂
Sen daha eskisin bence 🤣 2012 falan olabilir
Yok artık 🙄
Eski tadı kalmamış ama insanlar fazla sıkıcı olmuş
Evet ya eski tadı yok
Özlemiştim bir gireyim dedim baktım ki rezalet halde 😖
Konuştuğum kimse kalmamış
Uzun süredir görünmüyordun zaten ben hesabını kapattın sandım
Bir an bir boşlukta girdim öyle 😂
Ben seni tanıyor muyum 🤔
Hatırlamazsın
Ben sık sık hesap değiştirdim
Zaten bende çıkaramadım diyecektim 😂
Ne gibi günahlar işledin
Size ne
Neden bu kadar agresifsin cevap vermek istemiyorsan yazma..
Art niyetle soruyor gibisiniz çünkü
Art niyetle alakası yok.. öyle günahlar işleniyor ki sizin günahlarınız belkide o günahların yanında hiçbir şey kalır o yüzden sordum.. ama işlenen günahlar insanı huzursuz edebilir kafaya takınca..
Haklısın. Kusura bakma genelde insanlardan tepki alınca ister istemez sana da parladım
Sorun değil nereden bilebilirsin ki insan karşısındakini bile tanıyamıyor artık öyle bir zamandayız..
Aga aynısını bende yaşıyorum
Ne günah işledin koz 😃
Ozgur kadin olmak kolay degil
Ne günah işledin ki
Olabilir
Yok sevap kazandın
Alakası yok.
ne diyelim simdi
Ne günahı işledin ki
Seks mi
Günahın ne ne yaptin