Acil yardımınızı bekliyorum. Sakalım çıkıyor ama vücudum aşırı minyon yaşım 14-15 gibi ne yapmalıyım kafayı yiyecem bu gidişle 😓?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence spor yap kas arttır
Spor yapmalısın
bu arada sitede sürekli solo tuvalet kağıdı reklamı veriyo ne yapmalıyım kalkması için
Kanka işte ben bu yüzden deli oldum bu gece uygulamayı indir ben uygulamayı kullanıyorum şuanda
Uygulamada öyle bir sorun yok kanka
Genetikle alakalı bir şey. Bazısı yaşından çok genç gösterir. Bende 42 yaşındayım yaşımdan 10 yaş genç gösteriyorum. Yapacak bişey yok.
Kanka spor yap daha büyük durursun. kafaya takma ileride işine yarayacak bu durum. Biz yaşlanırken sen genç göstereceksin. Ben de 20 yaşındayım tam yaşımı gösteriyorum.
Kanka gençken yapılı olmak istiyorum yaşlanırken küçük görünsem ne olacak önemli olan daha fidan iken hayatı yaşamak
Sen de haklısın. Ben de zayıfım ondan yakınıyorum. 180 62 kiloyum. Kilo alamıyorum bir türlü.
Niye alamıyorsun knk
Bilmem. Çok hızlı kilo veriyorun yavaş kilo alıyorum. En fazla 65 kiloyu gördüm. Kan değerlerime baktırıcam.
Baktır knk genetikte olabilir
Genetiğimizde evet gençken kilo sorunu oluyo ama sonrasında düzeliyo. Amcalarım falan gençken zayıfmış ama şimdi iyiler.
Öyle oluyor evet
Knk ben aşırı büyük görünmek istiyorum mümkün mü bu
Kanka sen 173 üm diyosun ama 165 gibi duruyosun. Kilo seni kısa gösteriyo. Spor ile çok iyi gözükebilirsin. Kas kütlesi kazan vazgeçmeden spor yap. Boyun çok kısa değil.
Knk boy uzatma ameliyatı olacam 1.85 olursun dedi doktor
Kanka değmez bence. Sağlıksız bişey. Ama sen bilirsin tabi. Ben de isterim daha uzun olmayı ama çok zorlamaya gerek yok.
Knk böyle iyimiyim sence kız düşürebilir miyim?
Kanka ordamısın?
Kanka ben ne adamlar gördüm yanlarında fıstık gibi kızlar vardı. Doğru kişi elbet karşına çıkar. Ben de yakışıklı değilim hiç sevgilim olmadı. Ama biri çıkar karşıma mutlaka.
Ben nasılım sence knk?
Benden yakışıklısın kanka elin yüzün düzgün. Benim fiziğim senden iyi sadece. Biraz kilo ver birini bulursun. Ama özgüvenli ol. Konuşkan ol. Ben çekingen olduğum için kaybediyorum.
Fiziğin nasıl senin kanka?
Fit vücutluyum. Kas oranım yüksek. Ama tip yok işte. Kızlar bakmıyo.
Erkekler için boy uzatma adı altında geçen vitaminler satılıyor. Çok pahalı ama gerçekten işe yarıyor dene bence.
İşe yararmı kesin knk?
Kesinlik yok. Birinde işe yarayan başkasnda yaramayabilir senin ailendeki erkeklere bakman lazım. Onlar uzun sen kısa isen bir durum vardır
Gerçi abartarak çok pahalı demişim ama o kadar değil ama herkesin ekonomik durumu aynı değil. 500 600 civarı
Ailemde erkeklerin hepsi uzun annem kısa anneme benzemişim
Ailendeki erkekler geç mi uzamış erken mi. Eğer o gen varsa baba tarafın uzunsa işe yarar bence haplr
Bir daha bu yaşlara geri dönemeyeceksin erkeklerde boy önem veriliyor tr de denemekten zarar gelmez bence pişman olmaktan iyidir
Geç kaldımmı sence
Erkekler 24 e kadar uzuyor ama 18 biraz geç gerçi ama esneme hareketleri ve vitamini dene bence. En azından keşke deneseydim demezsin
Hangi bölgeden uzatıyor peki?
Ne.
Diyorumki gövdedenmi bacaktanmı uzama oluyor?
ne canım canım sorular bunlar neresi uzayacak ise ora uzar herhalde ndmsmwöwöw eczaneye git boy uzatan vitamin var mı de sor bdnsmsö
Knk ne diyon anlamadım 😂
Spor yapman ve sağlıklı beslenmen şart sanırım abur cubur tüketiyon 😒
Fazla değil reis
senin büyüme çağın 23e kadar ancak oturur bedenin. ben 29 yaşında senden küçük görünüyorum ya ben napayım be kardeş
Yapma be o kadarmı abla
Ne güzel işte yaşlanınca yaşını göstermezsin.
Ama ben iri görünmek istiyorum 😓
boş ver iri erkekler bana göre itici
Kız düşürebilirmiyim bu halimle?
Gayet yakışıklı görünüyorsun ama önce oku bir iş güç sahibi ol hayatını yaşa üniversitede oku kpss yi kazan sonra kız düşün senin için en mantıklısı bu olur.
Doğru söylüyorsun kanka her tanıdığım böyle diyor bana zaten
Tecrübe konuşuyor biz bir şeyler yaşadık sen yaşayıp üzülme diye diyoruz
Biliyorum ben liseden çıkalı 1 sene oldu
Anladım sen otur güzel güzel çalış üniversiteyi kazan üniversite hayatı çok güzel
Kaç yaşındasın sen kanka
25
Kaç yıllık üniversite okudun?
4 yıllık
Ne bölümü knk
Sınıf öğretmenliği
Sadece vücudun mu minyon?
Niyeki
Sordum daha
Geç ergenlik görülebilen bir şey
Doktora gitmeli miyim
Git fikir alabilirsin
Kilo ver biraz da spor. Salona yazıl
Sizce kilom kaç gösteriyor?
70 bence doğru mu?
Boy da 1.70 duruyor
Kanka boy doğru da kilom yanlış
81 kiloyum
80 durmuyorsun ya bana öyle geldi bilemiyorum.
İşte benimde anlamadığım nokta burası niye böyle bir yapım var
Minyon gösteriyorsun genetik yani. Vücudunu geliştirmek istiyorsan biraz kilo vermen lazım. Salona yazıl sonra da kas yapmak içün.
Fitnessa başlayınca düzelir mi bu durum sence
Evet bak yapman gerekeni söylüyorum önce bi 3 ay kadar az ve sağlıklı beslenip kilo vermelisin. 170 boya 60 olsan ideal. Sonra spor salonuna gitmen lazım kol çalış vs. Kas yap yani. Boyun cok da kisa değil. Eğer zayıflarsan daha uzun görünürsün
Ben 68 im şuanda kilo al diyorlar bana aşırı zayıfsın diyorlar
Minyon duruyorsan kilo vermene gerek yok. Spor salonuna yazıl orada sana uygun bi yeme listesi vs cıkarirlar
60 çok zayıf durmazmı
Evet haklısın. Dedigimi yap minyon duruyorsan. Sslona git direkt
Yani ben bu minyon tipten hoşlanmıyorum böyle yapılı büyük erkek olmak istiyorum ya olur mu bu acaba 😑
Olur ama emekle. Kas yapıp baya calısman lazım antreman lazım. Keşke en azından bi 175 olsaydın 🥺🥺 ama 170 de kotu değil
Knk bir egzersiz var 4 cm boy uzatıyor ve işe yarıyor onu yaptımmı 4 cm daha uzamış olurum
Boy uxatma ameliyatları da var
Ben geçen yıl 1 ay gitmiştim sınav olmasaydı devam edecektimde mecbur sınavdan dolayı bırakmak zorunda kaldım
Knk boy uzatma ameliyatıda düşünüyorum 4-5 ay sonra olmayı düşünüyorum
Olsun şimdi başla. Boy ameliyatı olursan en az 180 olursun bir de kas yaptımmı varya peşinde sıraya dizilir kızlar eminim
Boy uzatma ameliyatı ile 185 olurum dedi doktor
Oha çok iyi kesin ol.
Kanka bide saç modelini değiştirmelisin bence. Rampa saç modeli çok iyi olur
Kanka dediğin gibi yapacam
Boy uzatma ameliyatından 1 sene sonra normal hayata dönüş var birde onun için bu kadar bekliyorum
Burdan edelim kutumu açamam
Niye knk
Kanka Emo boy ol
Sağlıklı beslen, iyi uyku, spor...
Minyon olduğun icindir
Spor yap vücut geliştirme sporu düzelir
Spor ve seks
Teşekkürler kanka
Ergenlike dahas girmedmisin
Nerden anladınız peki?
جدجدجkucuksun
Spor yap
Eyvallah reis cansın
Spor yap
Teşekkür ederim
Spor ve kas
Boy kaç?
Sence
173 mü
Knk bir yerden bakmadın dimi 😂
Ya söyleyeceksen söyle oyalama
Evet 1.73
Kısasın
Kaç olmalıyım
180 ideal
Boy uzatma ameliyatı ile 185 olacam yakında
Sen bilirsin
Çocuğun boyu 1.75 kısasın diyosunuz. Çocuğun boyu ideal niye moralini bozuyosunuz. Asıl siz kendi boyunuza bakın yerden bitme kızlar 1.80 ideal diye ağzını açıyo ya ona yanıyorum
Canım kardeşim değerlisin 🤍🤍