Sağlık Radyolojik karın görüntüsü sonuç nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hastanede yön fark etmedim ama sol tarafta bir siyahlık var , neden sizce? Radyolojik karın görüntüsü sonuç nasıl? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Çok tuhaf kıyafetli çektilerse kıyafetin bir detayı olabilir belki bulgu kısmına bir şey yazmamışlar mı sadece görüntü mü var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Görüntünün olduğu yerde başka bir şey yazmıyor , bakteri falan olabilir dedi de ben kanama olmasından şüphe ettim biraz Yorumla AstronotJuliettt +1 yıl İlk başta bende öyle sandım ama doktor önemsiz dediyse önemsizdir başka bir doktora daha göster içine sinmediyse Yorumla Soran +1 yıl Ya kan geliyor bir yerden o yüzden doktora gitmiştim o da bir şey yok dediğine göre yoktur muhtemelen teşekkürler. Yorumla AstronotJuliettt +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Ksdoktoru11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Siyahlık dediğin şey normal gaz ama o beyazlık ne , cebinde bir şey mi vardı mide tarafında yoksa bir şey mi yuttun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Beyazlık kıyafetten dolayı olabilir bilemedim. Siyah kısım için kanama gibi bir durum söz konusu mu? Yorumla Ksdoktoru11 +1 yıl Hayır ya ne kanaması gazlar siyah çıkar Yorumla Ksdoktoru11 +1 yıl Beyazlık da giydiğin şeyin metal uç kısmı sanırım kapsonlu bir sweet t giymişsin Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru bitirmişsiniz siz bu işi Yorumla Ksdoktoru11 +1 yıl Nickim doğru çünkü işimiz o Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler , kolay gelsin sizede Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Asıl o beyazlık ne kanka pil mi var kalbinde 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır , yok. Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Niye öyle beyazlık var ilginç doktor bişi demedi mı Yorumla Soran +1 yıl Bakterin olabilir dedi sadece onun dışında bir şey yok dedi. Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl O nasıl bir bakteri la öyle Yorumla Soran +1 yıl Beyaz şey şimdi düşündüm de kıyafetin olabilir Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Kanka çıplak çekilmesi lazım değil mi nasıl oluyor bu Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki geç dedi çekti direk önemsemiyorlar herhalde Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mantara bağlamışsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok tuhaf kıyafetli çektilerse kıyafetin bir detayı olabilir belki bulgu kısmına bir şey yazmamışlar mı sadece görüntü mü var
Görüntünün olduğu yerde başka bir şey yazmıyor , bakteri falan olabilir dedi de ben kanama olmasından şüphe ettim biraz
İlk başta bende öyle sandım ama doktor önemsiz dediyse önemsizdir başka bir doktora daha göster içine sinmediyse
Ya kan geliyor bir yerden o yüzden doktora gitmiştim o da bir şey yok dediğine göre yoktur muhtemelen teşekkürler.
Geçmiş olsun
Siyahlık dediğin şey normal gaz ama o beyazlık ne , cebinde bir şey mi vardı mide tarafında yoksa bir şey mi yuttun
Beyazlık kıyafetten dolayı olabilir bilemedim. Siyah kısım için kanama gibi bir durum söz konusu mu?
Hayır ya ne kanaması gazlar siyah çıkar
Beyazlık da giydiğin şeyin metal uç kısmı sanırım kapsonlu bir sweet t giymişsin
Evet doğru bitirmişsiniz siz bu işi
Nickim doğru çünkü işimiz o
Anladım teşekkürler , kolay gelsin sizede
Asıl o beyazlık ne kanka pil mi var kalbinde
Hayır , yok.
Niye öyle beyazlık var ilginç doktor bişi demedi mı
Bakterin olabilir dedi sadece onun dışında bir şey yok dedi.
O nasıl bir bakteri la öyle
Beyaz şey şimdi düşündüm de kıyafetin olabilir
Kanka çıplak çekilmesi lazım değil mi nasıl oluyor bu
Bilmiyorum ki geç dedi çekti direk önemsemiyorlar herhalde
doktor değilim,
Mantara bağlamışsın
Sigarayı bırak
Sigara yok kral
Kalbin kararmış