merhaba kscanlar Radyoloji okumayı düşünüyorum. Okuyan veya bu meslekte olan var mı? bölümle ve meslekle ilgili bilgi almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :) herkesee +1
Cevabın nedir?
+1 yılselam arkadaşım ben bu bölümü okuyorum eğer okumak istiyosan onun bunun lafına bakma eger ben bu işi yaparım hastalara yardım etmeyi severim hatta ve hatta onları hasta olarak görmem bir insan olarak görürüm diyosan bunu oku sen hastanede çalışsan bile alacağın bir radyosunu 1 ayda üzerinden atmak için sana 1 ay izin verecekler ayrıca zaten kurşun geçirmez odalarda olacaksın yani çokta alacağın bir radyasyon olmayacak 1 ay izin daha ne istiyon :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bir şey sorabilirmiyim bu meslek de yabancı dil var mı peki
Erken emekli oluyorsun is imkani var ve rahat meslek okunabilir bence
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiim :)
+1 yılyanlış bir seçim. kesinlikle başka bülüm seç. yıllrdır bu meslegin içindeyim. gençliğine güzelligine yazık ettme.
213 Yorumla- +1 yıl
sağlık sektöründe hangi mesleği önerirsin peki sen bu işin içindesin en azından belki bir fikrin vardır
- +1 yıl
en güzeli anestezidir. bransın belli. neyeye gidersen nedeye ta yin olur san ol gidecegn yer bellidir. ameliyathane. ama hemşirelik öyle değl. hastanede nerde boş yer var başhemşirelik seni oraya verir. nerde ihitiyac var joker eleman gibi gezzer durursun. en rahatı anestezidir. karısanın olmaz. özgüsün tek basınasın. ayrıca agırlıgında o lur.
- +1 yıl
peki paramedik nasıl sence? 2 yıllık okusam
- +1 yıl
oda rahat değil ama. her gün sokaklarda ambulans tepessinden kar ya gmur demeden sabhlara kadar dolaşacaksın. gittiginiz vakaların çogusa nerde sersesi ayyaş züppe kişşler var onlarla uğraşacaksınız. dayakta yemekte cabası tabiki. dayak yiyenmi aarrsın silahla vurulanmı kovalanan mii. hangisin anlatayım ki.
- +1 yıl
ayy zengin bir koca bulup evlenmeye karar verdim içimi kararttın :DD agsdggf
- +1 yıl
bencede en doğru karar. kız olsaydım varya asla çalışmazdım.2 kuruş için onun bunun agız kokusunu kahrını çekmezdim. erkenden kalkıp iş derdi olmazdı:)9 çaılşanların heel hele bizim camiadakilerin hemen hemen hepsi şmidi aynen seni gib düşünüyor. onlarda keşkee zengin birin bulsaydımda çalışmasaydım diyr... ınanki bu dediklerimde samimiyim:) çalışanların alayı böyle düşünür:)
- +1 yıl
bakalım kısmet artık :D teşekkür ederimm
- +1 yıl
resim sizemi ait peki:)
- +1 yıl
Evet benim fotoğrafım
- +1 yıl
o zaman zengin bir koca bulma şansın çooook:) güzel kızsın.:)
- +1 yıl
Hersey güzellikle halledilebilse keşke teşekkür ederim :)
- +1 yıl
olsun .1-0 öndesin ama:)
- +1 yıl
Merhaba anestezinin önü açık mı anestesi ve tıbbi görüntüleme arasında kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
Okumakta oldugum bölüm. iş imkânina kesin gözüyle bakabilirsin. radyasyon falan diyorlar alakası yok odaya giren hasta radyasyon yiyiyor sadece :) zaten radyasyon riski 0'a inmiş durumda olacak şekilde önlemler alınıyor. arkadas anestezi demiş şu an anestezi okuyan tanıdıklar surunuyor iş yok diye onun popülaritesi bitti artık :) ve kızlar için güzel meslek erken emeklilik haftada 3 4 gün calisiyorsun vsvs. Oyle yanı :D
22 Yorumla- +1 yıl
J
- +1 yıl
Merhaba ben bu bölümü okumak istiyorum iş olanakları nasıl izin ne kadar alınıyor özelde ve devlette maaşı felan
son senem benım okuyorum bayanlar ıcın ıyı ıs saatlerı falan, devlete atanırsan rahatsın. radyasyon rıskı var ama yapacak bır sey yok erken emeklı oluyosun
20 Yorumla
+1 yılOkumadim ama hemen atanirsin guzel secim
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Ya meraba bende radyoloji dusunuyorum ama kararszm pff :(
01 Yorumlabir şey soracağım tıbbi görüntüleme teknikleri radyoloji mi birçok kişi değil diyor ben radyoloji diye biliyorum nedir söyler misiniz
00 YorumlaKanser yapiyor iste.
13 Yorumla- +1 yıl
yani aldıkları bir önlem filan yok mu bu konuda
- +1 yıl
Kurşun yelek giyebiliyoruz çalıştığın odada kursundan duvarları radyasyon nerdeyse hiç girmiyor hurafe bunlar
Sene kac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım