Sağlık Kilo vermeye başlamalı mıyım sizce? nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 183 boy 86 kiloyum sizce artık kilo vermeye başlamalı mıyım? Kilo vermeye başlamalı mıyım sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Reis yağları eritsen vücuttaki kaslar daha belirgin olur ama kötüde değil kolay gelsin. Fullbody mi çalışıyorsun? 0 0 Yorumla
Abyss00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayir kilon gayet iyi gorunus olarakta iyi gorunuyor kesinlikle bu formdan devam 0 4 Yorumla nevflll +1 yıl Kilomdan memnunum yağ yakımına gireceğim artık sanırım Yorumla Abyss00 +1 yıl Bence bu sekilde gorunus en iyisi hafif yagli gibi olan boyle sirf kas torbasi goruntusu gercekten itici bozma derim sen bilirsin yinede Yorumla nevflll +1 yıl Anladım teşekkür ederim zaten istesemde kas torbasına dönüşemem yemek yemeyi çok seviyorum 😂 sadece six pack istiyorum Yorumla Abyss00 +1 yıl Ben pek anlamam sen bilirsin tabi ki haha Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl İyi duruyor reyz gerek yok karınla sırta yüklenirsen dahada iyi olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka gri eşofmanı yak gitsin , kilo vermek istiyorsan da ver. 1 6 Yorumla nevflll +1 yıl Aa niye be daha yeni almıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin kankacım bir dost tavsiyesi vermek istedim Yorumla nevflll +1 yıl Teşekkür ediyorum tavsiyen için ama bi fotoğrafta problem çıktı diye yakmam 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşin espirisi o ya 😀 Yorumla nevflll +1 yıl Ayrıca yiğidin malı meydandadır shshdbd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En bktan söz. Hiç sevmem böyle cümleleri. Yorumla
yulukhan Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Reis şu an iyisin ama yaza doğru bozulmaması için ver bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendine kilolumu diyon reis 22 yaşındayım 135 kiloyum 201. boyum. var Allah'tan kas kütlesi var bende göbekli değilim ve kilomdan memnunum 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Bence evet başla. 0 1 Yorumla nevflll +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayır böyle iyi 0 9 Yorumla nevflll +1 yıl Yağları eriteceğim hacim olarak küçülmeden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yağ falan anlamam böyle iyi 😂 bir de eşorfman tercihini değiştir wanda gibi yorum atasım geldi 😂😂 Yorumla nevflll +1 yıl Hahahah evet ufak bi problem olmuş orada 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet gerçekten ufak bir problem 😂😂😂 Yorumla nevflll +1 yıl Hahah üzdün bi tık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyisin iyisin. Sakın göğüs kıllarını da alma. Bak henryciğime 😍 Yorumla nevflll +1 yıl Hahah ah henry ahh hep onun yüzünden girdik bu yollara zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam böyle. İyi yol bu. Arada cardio da tamamdır 😂😂 Yorumla nevflll +1 yıl Yapcaz yapcaz genciz güzeliz hallederiz Yorumla
Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulka devam et 0 3 Yorumla nevflll +1 yıl Artık zor gelmeye başladı ama Yorumla Arda6750 +1 yıl Kanka bir 110 kg lere çık iyice patlat vücudı Yorumla nevflll +1 yıl Kanka yürüyemem öyle ya big boy olmak istemiyorum zaten estetik bi fizik istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Reis yağları eritsen vücuttaki kaslar daha belirgin olur ama kötüde değil kolay gelsin. Fullbody mi çalışıyorsun?
Hayir kilon gayet iyi gorunus olarakta iyi gorunuyor kesinlikle bu formdan devam
Kilomdan memnunum yağ yakımına gireceğim artık sanırım
Bence bu sekilde gorunus en iyisi hafif yagli gibi olan boyle sirf kas torbasi goruntusu gercekten itici bozma derim sen bilirsin yinede
Anladım teşekkür ederim zaten istesemde kas torbasına dönüşemem yemek yemeyi çok seviyorum 😂 sadece six pack istiyorum
Ben pek anlamam sen bilirsin tabi ki haha
İyi duruyor reyz gerek yok karınla sırta yüklenirsen dahada iyi olur
Kanka gri eşofmanı yak gitsin , kilo vermek istiyorsan da ver.
Aa niye be daha yeni almıştım
Sen bilirsin kankacım bir dost tavsiyesi vermek istedim
Teşekkür ediyorum tavsiyen için ama bi fotoğrafta problem çıktı diye yakmam 😂
İşin espirisi o ya 😀
Ayrıca yiğidin malı meydandadır shshdbd
En bktan söz. Hiç sevmem böyle cümleleri.
Y*rranı içine çek awk, bunu paylaşırken utanmadın mı angut
Reis şu an iyisin ama yaza doğru bozulmaması için ver bence
Kendine kilolumu diyon reis 22 yaşındayım 135 kiloyum 201. boyum. var Allah'tan kas kütlesi var bende göbekli değilim ve kilomdan memnunum
Bence evet başla.
Peki
Hayır böyle iyi
Yağları eriteceğim hacim olarak küçülmeden
Yağ falan anlamam böyle iyi 😂 bir de eşorfman tercihini değiştir wanda gibi yorum atasım geldi 😂😂
Hahahah evet ufak bi problem olmuş orada 😂
Evet gerçekten ufak bir problem 😂😂😂
Hahah üzdün bi tık 😂
İyisin iyisin. Sakın göğüs kıllarını da alma. Bak henryciğime 😍
Hahah ah henry ahh hep onun yüzünden girdik bu yollara zaten 😂
Devam böyle. İyi yol bu. Arada cardio da tamamdır 😂😂
Yapcaz yapcaz genciz güzeliz hallederiz
Evet
Dayı senin yaş kaç
28
Bulka devam et
Artık zor gelmeye başladı ama
Kanka bir 110 kg lere çık iyice patlat vücudı
Kanka yürüyemem öyle ya big boy olmak istemiyorum zaten estetik bi fizik istiyorum
Kilolu değilsin ki
Ustam spor salonunda çadır açmış :D
başla