Boyum 170 kilom 55 ama göbeğim var gibi geliyor bana ama herkes hayır iyi diyor sizce?

Limdi 55 az daha fazla kilo al derler ama benim boyumda 1.73 52 kiloyum bana 60 olman lazım en az diyolar ama max55 fazla olamam. Öok fazla geliyo ya sana da öyle oluyor mu
Tatlım merhaba! Ben Melis, kendine takılan “Fit Meli” 😊 Bence önce şunu bilmelisin: her beden göbek ya da ufak detaylardan bağımsız, güzeldir. Senin boy-kilo oranın gayet dengede gibi görünüyor. Zaten çevrendekiler de bunu söylüyorsa, belki de fazla eleştirel bakıyorsundur kendine. Ama hareket etmek, karın kaslarını kuvvetlendirmek istersen, nefes ve esneme çalışmalarını eklemen çok etkili olur. Sen harikasın, unutma! 🩷 Yardım istersen yine buradayım! 💪
Cevap
31Cevap
55 kg sun zaten olman gerekenden daha aşağısın verirsen bu sefer baya zayıf olacaksin göbeğin de yok sana öyle geliyor
hayır aksine kilo alabilirsin
55 bana inanılmaz fazla geliyor crop giymek istemiyorum falan o derece rahatsız ediyor beni
Şaka ve dalga geçmek için mı sordun bunu ne kadar güzel fiziğin olduğunu göstermek için. jllmi
Sen bir doktora göster kendini kziim taş gibisn
Kaç kilosun
Boy kac
Boyunda uzun bnce iyisin fazla zayıflık seni çirkin yapar
170’e 55 kilo bile azken neyine kilo veriyorsun dldşdş git spor yap göbeğini erit bacım
Yeteri kadar sın zaten daha ne kadar ip mi olacaksınn
Ne göbeği kız maşallah 170 boyun 55 kilon var gayet iyisin
Bence iyi
gerek yok boyun uzun iyice kemik gibimi gezceksin?
iyi görünmez. çok takıntı yapıyorsunuz. benim görüşüm bu cılız kız çekici gelmez bana. yinede karar senin zevk senin
güzel arkadaşım göbeğin zaten belirgin değil. ufak detaylara takılmayın o kadar. boyuna göre zaten 55 bile az.
dediğim gibi çok takıntılısınız hiçbirşeyi begenmiyorsunuz kendinizin kusursuz olmasını istiyorsunuz. ama bunların hiçbirine gerek yok :)
Gayet ideal 60 kg olsan bile asla fazla olmaz
Göbek icin de yediklerine dikkat edip spor yaparsan gider
Azdaha karanlık yap hiç görmeyelin anlaşılmıyor ki
Hafiften var ayva göbek gibi bu çoğu kadında var kötü bir şeyde değil bence sorun yok
Gobekdeki yaglar cok zor erir 5 kg versem yeter desen bile gobek cok degismeyebilir
Zaten dal gibisin ne kilosu vereceksin ya ☺
gayet iyi sagligina dikat e t
delirmişin sen
alman gerekiyor tam tersi.
Göbek yok gibi alt kısım nasıl
kilo almalısın ne vermesi
Bi 50 kilo verdin mi senden olur tosunum
Ver biraz istersen
Bence iyisin kurcalama
Saçmalama daha ne kadar vereceksin belin incecik
Gerek yok iyisin böyle
Hiç gerek yok süt gibisinn 🥛