Sağlık & Diyet Bu ilaçları kullanıp uyuzu geçen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ... Güncellemeler11 ay Kwellada %1 şampuanBilaxten Bu ilaçları kullanıp uyuzu geçen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay İlaçlar nerde 😅 çay ağacı yağı bari sür ortada ilaç yok 🤷♀️ 0 4 Yorumla Soran 11 ay Fotoğraf ekledim ama kabul etmiyor MuhteşemGüneş 11 ay Xper yetersizdir. Güncellemeye ilaç isimlerini yazarsan yardımcı olacak birileri çıkabilir. Soran 11 ay Yazdım tşkr MuhteşemGüneş 11 ay Rica.
Gizli Üye (30-35) 11 ay Senin kanında var uyuzluk 0 3 Yorumla Soran 11 ay Ya abi ölüyorum burada dediğine bak wjwıwmwıw Yorumla Cevap sahibi 11 ay Uyuzluktan kimse ölmemiştir korkma 😂😂 Yorumla Soran 11 ay Ama hayat kalitem düştü 3 aya yakındır uyuyamıyorum her tarafım yara bere kırmızı kabarcıklar Yorumla
tereyağlıbazlama Takip Et Xper 6 Yaş: 27 11 ay Lan bende bı tek ve uyuzum sbyom kgkgvk 0 25 Yorumla Soran 11 ay 3 aya gidiyor ekwıwkeoek Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Yanlız olmadığıma sevindim Yorumla Soran 11 ay Çok zor ölecek gibiyim her tarafım yara oldu Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Benimde valla kızlarla buluşmaya utanyom 😂😂 Yorumla Soran 11 ay Bende sevgilimle buluşmaya utanıyorum yüzüm kalmadı bulaştırırım diye Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Nasıl geçecek bu uyuz Yorumla Soran 11 ay Bilmiyorum artık umudum kalmadı geceleri ağlıyorum artık gizli gizli wowowlow kim bulaştırdıysa Allah yüzünü güldürmesin yorumları okuyorum 4 yıldır geçmeyenler 1 yıldır uyuzu olanlar var mış Yorumla Soran 11 ay Bu arada canım yağlı bazlama çekti Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Valla banada kardeşim bulastirdi srrvsz ajsjdkdkdxk Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Gel dm e sana tarif verym yap fkfkckv Yorumla Soran 11 ay Kardeşinin suçu yok okullar ful böyle bende üniversitede kaptım Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Geçmiş olsun reis Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Xper in 1 mi 😂 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Yazamyon 😊 Yorumla Soran 11 ay Tarifi biliyoruz kolof diyoruz ona Trabzon da wosowösos Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Trabzonlu musun çok çalışkan kadınlarıniz var ben Trabzon'a gelmiştim Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Çokta güzel yemekleriniz var Yorumla Soran 11 ay Erkekelr kahvede oturuyor kadınlar kendini tarlada yıpratıyor maalesef Allah tan babam öyle değil ekwlwöwleo Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Aynen öyle valla çok şaşırmıştım 😂😂 Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Çok sevdim ama Trabzon'u Yorumla Soran 11 ay Sana doktor ne yazdı uyuz için Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Gitmedim ki ama kardesime bı karışım yazmıştı onu ogrenip sana soylim git al Yorumla Soran 11 ay İyi geldi mi Yorumla tereyağlıbazlama 11 ay Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlaçlar nerde 😅 çay ağacı yağı bari sür ortada ilaç yok 🤷♀️
Fotoğraf ekledim ama kabul etmiyor
Xper yetersizdir. Güncellemeye ilaç isimlerini yazarsan yardımcı olacak birileri çıkabilir.
Yazdım tşkr
Rica.
Senin kanında var uyuzluk
Ya abi ölüyorum burada dediğine bak wjwıwmwıw
Uyuzluktan kimse ölmemiştir korkma 😂😂
Ama hayat kalitem düştü 3 aya yakındır uyuyamıyorum her tarafım yara bere kırmızı kabarcıklar
Lan bende bı tek ve uyuzum sbyom kgkgvk
3 aya gidiyor ekwıwkeoek
Yanlız olmadığıma sevindim
Çok zor ölecek gibiyim her tarafım yara oldu
Benimde valla kızlarla buluşmaya utanyom 😂😂
Bende sevgilimle buluşmaya utanıyorum yüzüm kalmadı bulaştırırım diye
Nasıl geçecek bu uyuz
Bilmiyorum artık umudum kalmadı geceleri ağlıyorum artık gizli gizli wowowlow kim bulaştırdıysa Allah yüzünü güldürmesin yorumları okuyorum 4 yıldır geçmeyenler 1 yıldır uyuzu olanlar var mış
Bu arada canım yağlı bazlama çekti
Valla banada kardeşim bulastirdi srrvsz ajsjdkdkdxk
Gel dm e sana tarif verym yap fkfkckv
Kardeşinin suçu yok okullar ful böyle bende üniversitede kaptım
Geçmiş olsun reis
Xper in 1 mi 😂
Evet
Yazamyon 😊
Tarifi biliyoruz kolof diyoruz ona Trabzon da wosowösos
Trabzonlu musun çok çalışkan kadınlarıniz var ben Trabzon'a gelmiştim
Çokta güzel yemekleriniz var
Erkekelr kahvede oturuyor kadınlar kendini tarlada yıpratıyor maalesef Allah tan babam öyle değil ekwlwöwleo
Aynen öyle valla çok şaşırmıştım 😂😂
Çok sevdim ama Trabzon'u
Sana doktor ne yazdı uyuz için
Gitmedim ki ama kardesime bı karışım yazmıştı onu ogrenip sana soylim git al
İyi geldi mi
Evet
Kükürt kullan