Xetanor, Rexapin bunları kullananlar kendilerini nasıl hissediyorlar
Cevabın nedir?
- +1 yıl
xetanor; bir müddet çevredeki tüm insanları speedy gonzales gibi gösterirken sizin slowpoke rodriguez gibi etrafta dolaşmanıza neden olur. pek çok türdeşi gibi hayatı çekilir hale getirebilir, ama sıradanlaştırır. derin derin düşünmeyi falan unutun bunu kullandıktan sonra. yüzeyde yüzersiniz, dalmanıza izin vermez. antenleri hassas olan insanların antenlerini köreltir, daha az algılamaya başlarlar, ve dolayısıyla dış etkenlerden daha az etkilenmeye başlarlar. eh çoğu anti-depresanın yaptığı da bu. tv'de ne zaman çocuğunu kaybeden birini görsem ağlardım, bunu kullandığımdan beri çarşının ortasında insanlara rasgele ateş etmeyi hayal ediyorum. ha ama dediğim gibi sıradanlaştırıyor işte, çağımız insanının standardı da bu zaten, ilacı suçlayacak bir şey yok.
rexapin ; insanı rahat, pek birşeyi takmayan birine döndüren ilaçtır. o önemli 'hayati sorunlarınız' bir anda*edilebilir gibi görünebilir bu ilaç sayesinde.
arkadaşlarınız sizin olgunlaşıp, artık çok daha doğru düşündüğünüzü söyler. ağır ve güzel bir hava katarsınız kendinize.
benim gibi gece boyu beş- on defa uyanan biri içinse, gece boyu uyumayı da sağlar..
ama, tek kötü özelliği yemek yemeseniz bile bir ayda 6 kilo almanızı sağlayacak olmasıdır. bu kadar muhteşem bir antidepresanın, en kötü özelliğinin 'depresyona ikinci bir davetiye olacak şişmanlığı' çıkarıyor olması kötüdür tabi ki..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kullamadım ama antidepresan olması lazım
bu tür ilaçların mg ları az olsa bile mutlaka insanlarda etki eder
bir nevi uyuşturucu etkisi görür bu tür ilaçlar
sendeki etkisi nedir16 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben bugün psikiyatriste gittim bunu verdi. prospektüsü okuyunca tırstım açıkçası :) Benimki çok büyük bir problem değil, problemimin üstesinden tek başıma geldim ama geçen gün nüksettiğinden bir doktora gideyim dedim bunları verdi. 1 2 haftaya etkisini gösterir dedi.
- Soran+1 yıl
Önemli değil derken prospektüste yazanlara kıyasla demek istedim. Şizofrenik durumlardan bahsediyor çünkü. Allah' a şükür öyle bir şey yok. Orada yazanlara göre önemsiz kalıyor benim durum. Yoksa tabiki sıkıntılı dönemlerim oluyor benimde. Doktor kontrolünde başladım. Bakalım nasıl olacak. Neticede bir şekilde içinde bulunduğum durumu tamamen düzeltmem lazım. Doktor da bu ilacı uygun gördü. Sen sanırım benzeri ilaçlar kullandın.
- Soran+1 yıl
Olumsuz etki hissettiğimde bırakıp tekrar doktora danışmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
piskolojik sorunlar mı var dostum
02 Yorumla- Soran+1 yıl
problemler var ama ilaçları okuyunca bu ne lan dedim :)
- +1 yıl
zanax kullan melek olursun :)
- +1 yıl
Psikolojik sorunlara ait bir ilaç
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar