B12dusuk çıkmıştı aslındaet ürünleri yiyorum ama neden düşük çıktı bilmiyorum bu sorunu yaşayan oldumu iğne kulaniyorum şu an
B12 iyi gelen sebze ve meyveler neler dir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer B12dusuk çıkmıştı aslındaet ürünleri yiyorum ama neden düşük çıktı bilmiyorum bu sorunu yaşayan oldumu iğne kulaniyorum şu an
B12 iyi gelen sebze ve meyveler neler dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muzz ceviz çok ye yumurtayı eksik etme çok çektim ondan hapları iştah açar B12 eksikliği olan biri net zayıflar öyle böyle değil hemde kahveyı azaaltt !!! B12 emilimini düşürür içersem günde 1 fincan çay pek etkili değil çünkü kahvenin 5 de biri kadar tein var
Ben diyorum neden yüzum bukadar çöktü baya zayıfladım bugün çok yedim ceviz deniz ürünleri balık yedim biraz daha iyim yarın muz filan yerim kahve çok içmiyorum önceden çok içerdim şu an iğne kulaniyorum iğneden sonra hap vericek doktor bilmiyorum
Ben B12 eksikliği tavan yaptığında 10 kilo verdim şu evdeyim full geri aldım 6 kilo falan 61 kiloyum ideal kilo değil hala çünkü boyum 1.74 o Pembe hapları kilo almak istemiyorsan geceleri at B12 her şeyi etkiler bu arada depresyona bile sokacak bir şey ben bu sene atlattım ama dediğim gibi B12 suda erir doğal yollardan al ve öğün aksatma !!!
Bu arada keyfinden olmadı hepsi benim suçum bir ara çok kilo aldım 70 i gördüm falan herkes bana psikolojik baskı uyguladı falan sonra yemeklere küstüm bu başıma geldikten sonra da yemek yemek istiyorum derdim eskisi gibi hiçbir şey kendiliğinden olmuyor evet çok verdim ama şu an yedim ama kilo aldığımı umursamadım bile önümüz Ramazan veririm diyorum
Kilo alayım skinti yok yüzüm cok çöktü 🥹 bende ağlama hissi filan vardı demek ondan mis depresyon doğrusu öğün çok anlatıyordum artık atlamiyorum sabah umurys ve pekmez içiyorum yüzüm filan sararmış baya teşekkür ederim öyle yaparim
Çok lânet bir şey çok çektim bundan hafızama kadar etkiledi ezberledigimi hemen unutuyoordum falan düzeldi diyorum ben çok mu zekiyim hayır sadece nasıl yeme içme uyku bunları bilmiyoruz sonra ağlıyoruz
Her şeyin temeli yeme içme uykudur bunları düzene sok bir de namaz zaten otomatik düzeliyor hayat
Biraz ögün atlatiyorum ben oğlum var biraz yoruluyorum dum demek vücut istediği kadar alamıyorum ya da aldigim enerji olarak gidiyordu En son çok kötü baş dönmesi yasadim sürekli ekerim uyuşuyordu dediğim gibi hiç bir şey bizden önemli değil kila verilir önemli olan bizim sağlıklı olmamız B12 eksikliği kötü hastalıklar işaretler herşeyin başı sağlık şu an bol bol herseu yiyorum duzeleyim diye
Ben de yiyorum topladım şu anda 7 8 saat uyku bana yetiyor şu aralar
Benim de düşüktü 5-6 ay hap kullandım
Ben şu an iğne kulaniyorum iğne bitince ne olcak bilmiyorum ama baya koyutdum ben yorgunluk halsizlik ayaklarda elerxe uyuşma uyku hali baş dönmesi ben şansım hasta oldum şüphelendim kan verdim B12 düşüklügündeymis
Bana da iğne yazacaktı istemedim hap ver dedim 😬
Ben iğne istedim her iğneden açıyor kalcam iğne karşı fobim var az kaldı 3tane kaldı 2 vuruldum
Ispanak ye
Ispanak çok severim yerim demirim iyi çıktı B12 kötü çıktı