En hızlı kilo verme yolu nedir arkadaşlar? 68 kiloyum 55 felan olmak istiyorum yani Bi 10-13 kilo vermem lazım fakat en hızlı ve sağlıklı nasıl kilo verebilirim
boyum 1.68
En hızlı kilo verme yolu nedir arkadaşlar? 68 kiloyum 55 felan olmak istiyorum yani Bi 10-13 kilo vermem lazım fakat en hızlı ve sağlıklı nasıl kilo verebilirim
boyum 1.68
Evde bir dönem ip alıyordum internetteki videoları izleye izleye. Cidden çok iyi geliyordu. İlk günler biraz zorlansam da günden güne alıştım öyle. Ayrıca aralıklı oruç sistemi de faydalı. Ama aceleye getirmemen daha sağlıklı olur. Kalıcı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsan bu o kadar hızlı olmaz.
Problem olan çabuk kilo vermek istememiz. Aslında öğüne göre yesen ve akşamları 8den sonra mideyi boş bıraksan zamanla mide buna alışır ve günden güne kilonu verirsin. En başlarda tabii ki farketmezsin, fakat haftada bir kere tartıldınmı sonuçları görürsün.
Öyle abartılı bir şekilde diyet de lazım değil bence. Önemli olan tok olduğun sürece devam tıka basa yememen.
Ve biraz açlığa dayanacaksın işte, yatıştırmak için yoğurt felan yersin.
Önce metabolizmayı hızlandırmak gerekir Bunun için detoks suları zayıflama kürlerinden faydalanabilecekken en etkili yol öğüt atlamadan sebze ve meyve ağırlıklı beslenmek Ayrıca bol su içmeyi de ihmal etme
Cevap
5Cevap
Kalori düşerek
Sağlıklı vermek istiyosan ayda 2 kilo falan verebilirsin ennn hızlı. Hızlı vermek istiyosan da sağlıklı veremezsin ve verdiklerini geri alırsın.
Aralıklı oruç tutuyorum ben 2 haftada 3.5 kilo verdim biraz kendimi tutsaydim. biraz daha verirdim de kendimi tutamadım pek 😥
Kan testi ver onunla diyetisyene git sonra üstüne güzel bir egzersiz program efsane 1bqy içinde değişim olur
2 ogun beslenme
Karatay diyeti 2 öğün yiyerek
Aynı durumdayiz ama ben 35 kilo olmak istiyorum
Yemeyi azaltıp spor yaparak
Az yiyip, spor yapılarak
yuksek protein, yürüyüş ve bol suu💖
pilates
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?