Iste onu kesin birak :) Yani sadece boğazını tutup hergun duzenlide yürürsen zaten kendindeki değişiklikleri göreceksin ayrica sagligin içinde onemli cok ufaksin daha
Yagli yemek kizartma işlenmiş gıdalar vs uzak dur bol su ic gün boyu sabah ac karnina bi kahve yag yakimina neden olur sitresden uzak dur haslanmis gidalari tuket vs.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Once yememelisin
Cunku 83 gercekden cok kilo
Ama gercekden bu konuda hirs yaparsan çok zorlansanda bunu başarırsın
Yapabileceğime inanıyorum ama canım sikildikca biseyler beni yemek yemeye itiyor gibi.
Iste onu kesin birak :)
Yani sadece boğazını tutup hergun duzenlide yürürsen zaten kendindeki değişiklikleri göreceksin ayrica sagligin içinde onemli cok ufaksin daha
Evet ama 2 çocuk var biri 1 yaşında biri 5 yaşında kizlar var evde sorumluluklarım var kadınlar kendine hiç vakit ayiramiyor kiii maleseffff
Olmaz
Özellikle bu konuda özenli olmalisin
oldugun yerde de spor yapablirsin egsersiz yapabilirsin
Yürümek gibi etkili olabilir mi ki bide sürekli egzersiz yapamıyorum çocuklar sürekli bişey istiyor yarım bırakmak zorunda kalıyorum
ee olede egsersiz yapiyorsun işte devamli hareket hakindesin :D
Ona bakarsan hiç yerime oturduğum yok, ama yemeyi azaltsam da egzersiz gibi fayda edermi ki ya 🤣
Yagli yemek kizartma işlenmiş gıdalar vs uzak dur bol su ic gün boyu sabah ac karnina bi kahve yag yakimina neden olur sitresden uzak dur haslanmis gidalari tuket vs.
Su diyeti
Sağlıksız,
Tatlı be ekmek yemeği bırak
Boy neki
157
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel bnce
Görüntü açısından boyum kısa olduğu için güzel degil
Yazsana özl
😔😔😔😔
Cok zor ya
Neden zor olsun insan yeterki istesin azim gerekli bende azim yok psikolojik heralde bilemedim ki
Versen de gene alırsın bence
Neden böyle düşündün ki
Vücudun alışmış artık ufak kacirmalqr da tekrar alıyor sonra
İşte bu alışkanlığı değiştirmek için uğraşıyorum zaten sanırım yeme bozuklugu