Lütfen yardımcı olun lütfen?

Arkadaşlar 1 yıldır iş arıyordum hep olumsuz sonuçlandı, evime çok yakın hastaneye işe girdim işten çıkardılar aslında kırılma noktam orası oldu zaten takıntılı bir insandım niye iş bulamıyorum derken bi de işten çıkarıldım. Bütün yazım haram oldu resmen evden dışarı hiç çıkamadım, elim kolum bağlandı en büyük hatam bu durumun geçici olduğunu düşünmek olduk. Artık stres yapmicam dedim karnımda ağrı oluştu, ibs olduğumu söyledi doktor. Doktor stresin bağırsaklarına vurmuş psikiyatri ye gitmemi söyledi. En yakın devlet hastanesinde çok iyi bir doktor buldum internette bir sürü yorumları vardı çok şaşırdım devlet hastanesinde bu kadar çok iyi yorumu olan doktor görünce. Hemen randevu aldım gittim ve gerçekten doktor benimle çok iyi konuştu öyle ilaç yazıp gönderen psikiyatri doktoru değildi. Bana evde durarak kendini çok dinlemişsin sakın evde durma iş bul kursa git stresin azaldıkça karın ağrın da geçecek verdiğim ilaçları mutlaka kullan dedi. Verdiği ilacı dün ilk kez aldım sanki komaya girdim gözlerim kapandı, kaskatı oldum. Eczaneyi aradım 1 hafta ilacı yarım kullanın dedi ama bana doktor öyle dememişti. Doktora mesaj attım gel ilacını yeniden düzenlim dedi. Zaten stresten sebep böyle olmuştum, şimdi nasıl iyi olcam diye de stres yapar oldum. İlaç falan da kullanmak istemiyorum artık. Üniversite sınavına hazırlanırken antidepresan kullanmıştım başlarken de bırakırken de hiç zorlanmamıştım yine eski doktoruma gidecektim ama internette bu doktorun yorumları çok olunca bu doktora gidim demiştim. İsmekte kurslara başvuru yaptım yedekteymişim. Allah rızası için fikir verin arkadaşlarr🙏🙏🙏

Lütfen yardımcı olun lütfen?