Arkadaş merhaba 1 aydır konuştuğum bir kız var her şey çok güzel gidiyordu bu sevdigim kız dogu tarafında oturuyor aile baskısı gören bir kız benimle her konustugunda aglıyordu her seferinde soruyordun ne oluyor diye hiçbir şey söylemiyordu buğun bana evlilik gecirdigini ve 1 çocugunun olduğunu söyledi aile baskısı yüzünden kuzeniyle evlendirilmiş benim bu yaşıma kadar tanıdığım kalbi en temiz kız onu asla o cehennemde tek başına bırakmak istemiyorum ama devam etsem umut baglıyacak ilerde bu sıkıntılara yol açıçak darmaduman haleyim lütfen yardımcı olun..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle sana şunu sorayım: sen çevreden bağımsız karar verecek olsan, bu haliyle kabul eder miydin onu?
Ederdim sonuna kadar
Sen hangi şehirdesin
Ankara
Peki kız, her şeyi bir kenara bırakıp sana gelir mi
Gelir ama nasıl olcak köklü bi ailesi var benim durumum belli keşke çıkarabilsem onu o cehennemden
köklü derken aşiret peşine falan mı düşerler
Düşerler ama Ankara 'da bir şey yapamazlar ama benim ailevi durumda sıkıntı 1 çocugu var evlilik geçirmiş nasıl izah edebilirim bu durumu inan bilmiyorum
Evlilik geçirdiğini ve çocuğunu söylemesen, çocuğu evlilik sürecinde bir kaç hafta arkadaşına emanet etseniz. Evlendikten sonra da yiğeni onla kalacak falan dersiniz
İnan benim hiç umrumda değil geçmisi zorla yapılan bir evlilik saten ama benim ailem ailesiyle tanışmak istiyecek ailesini nasıl tanıştırcam illaki evlilik geçirdigini bilirler soruştururz bizimkiler bizim ailemizde öyle gördü beğendi diye işe koyulmaz
Tamam evlilik geçirdiğini söylemeyin sadece, ailesinden kaçtı bana geldi desen. Ailesi aşiret vs dersin, öyle olunca araştırıp peşine düşmezler
Bilmiyorum ya çildirmak üzereyim içim daralıyo huzursuzum o yüzden yazdım buraya yorumun icin teşekkür ederim birazda olsun iyi geldi
rica ederim, dediklerime benzer şeyler uygulayacaksan: öncelikle kızı iyi tanı, internetteki konuştuğun çaresiz kız gerçekte nasıl nedir dikkat et. Başına iş almadan en iyi yolla çözmeye çalış bu durumu
Çok teşekkür ederim inan çok iyi geldi gecen güzel olsun kardeşim 🙏
rica ederim sevindim. Seninde : ) hayırlı geceler
Kız sonuçta zorla evlendirilmiş, şu an evli biri değilse senin açından ne problem olabilir ki? Seviyorsan sahip çıkar yanında olursun
Sonuna kadar sahip çıkarım ama ailemide bi elime iteklemek istemiyorum eski kafalılar demek istemiyorum ama ne tepki verceklerini azçok biliyorum ev tek oğluyum ne yapmam gerekiyor inan allak bullak oldum
Herkes bulaşma kendine dikkat et falan demiş de, evet haklılar karşındakilerin nasıl insanlar olduğunu bilemezsin dikkat et kendine, daha kızla yüzyüze görüşmediniz sanırım, çok da güvenme temkinli ol. Seviyorsan da ailen arkanda durmalı kabullenmeli.
Ya inan bugün başıma gelenlerden sonra ölsem daha iyi problem yok ailesi umrumda bile değil bırakmam istemiyorum devam etse nasıl devam edicek çıldırmak üzereyim
Kral çok karakterli birisin ama uzak dur başına iş alırsın öyle ailesi olan kızlar sıkıntılı sen direk yoluna bak
Aşiretleri falan var ama inan hiç umrumda değil ben onu hikayesiyle sevdim bu zamana kadar ailesi yüzünden mutlu olamamış hiç ben onu bir nebzede mutlu etmek istiyorum onu bırakırsam tek başına kalcak gibi hissediyorum el vermiyorum vijdanım bırakmasam ben kendi ailemi ellerimle iteklemek zorunda kalıcam
kızın durumu çok üzücü, ama başına bela alma dikkat er
Kız aşiret kızı ama inan umrumda değil dedigim gibi onu tek başına cehennemde bırakmak istemiyorum bırakmassam ilerde büyük problem olucak
helal olsun
Adamsın laann