Hastalığımın tedavisi yok. Ne yapmalıyım?

23 yaşında bir gencim. 2018 den beri hayati tehlike oluşturmayan ama toplum içinde beni mahveden bir hastalığa sahibim. 18 yaşımdan beri ağzımdan ve burnumdan leş gibi koku geliyor. Bu hastalık lise sonunda baş gösterdi ve yaklaşık 5 ay sonra felan kbb doktoruna göründüm. Burun kemiğimde eğrilik olduğunu, bu da geniz akıntısı yaparak koku yapabileceğini söyledi. 1 hafta sonraya ameliyat ayarladık ve ameliyat oldum. Ameliyattan sonraki 6-7 ay rahattım ağzımdaki kötü tat/atmosfer gitmişti. Sonra yine ortaya çıktı. Burnumdan dahi kötü koku geliyordu ve otobüste felan yanımdaki kişinin rahatsız olduğu hareketlerinden bariz belliydi. Çalıştığım işyerinde, arkadaş ortamında insanlardan hep uzak durarak konuşurum. Heralde kronik sinüzit diye düşündüm, hayatıma devam ettim. Denemediğim doğal tedavi yöntemi, burun temizleme aparatı/ilacı kalmadı. Kokunun sebebi dişlerden de mideden de değildi. Son 1 yıldır kokunun ve ağzımdaki kötü tadın artmasıyla geçen haftalarda özel hastaneye kbb doktoruna gittim. Bu derdimi anlattım. Tomografi sonucunu inceledi ve sol maksiller sinüs içerisinde mantar enfeksiyonu olduğunu söyledi. Ameliyatla alınması gerekiyor dedi. Önümüzdeki hafta içi özel sağlık sigortamın karşılamama sebebiyle 30 bin TL vererek ameliyat olacağım. 4-5 yıldır bu sorunu yaşayan birisi olarak eğer bu ameliyat nefesimdeki kötü kokuyu çözmezse intihar edip bu dünyaya veda etmek istiyorum. Yazdıklarımı komik, saçma, anlamsız bulabilirsiniz ama nasıl anlatırım bilmiyorum. Bu nefesimdeki koku devam ettiği sürece ne mutlu bir ilişkim, ne yuva kurma hayalim, ne de toplumda güzel bir iletişimim olacak...

Aynı sorunu yaşayan ve kurtulan varsa lütfen yardım edin. Hayatıma bu şekilde devam etmek istemiyorum. İntihara meyilim günden güne artıyor.

Hastalığımın tedavisi yok. Ne yapmalıyım?