Hastalığımın ne olduğunu bilmiyorum :( haliyle tedavi de olamıyorum, yardımcı olsanız?

Merhabalar, ben bir rahatsızlığa sahibim fakat tüm araştırmalarıma rağmen tamamiyle sorunun adını bulamıyorum. Benim başım çok fazla dönüyor yani gereksiz şeyler için bile başım dönüyor. Ama vertigo gibi değil. Beni daha çok sallanan şeyler rahatsız ediyor. Sallanan küpeler, perdenin hareket etmesi, avize taşlarının oynaması, salıncak, rüzgarın saçı dalgalandırması bile başımı döndürüyor. Birinin eteğinin hareket etmesi de beni fena hale getiriyor. Bardaktaki suyun kıpırdaması bile beni mahvediyor. Bu bahsettiklerim günlük hayattta olan şeyler olduğu için her an başımın dönmesi için şartlar uygun oluyor. Ve beklemekten başka çaresi yok bir kere başım döndükten sonra da orada olan ne varsa başımı döndürüyor sinirimi bozuyor delirecek gibi oluyorum. Bu yüzden düğünlere, diskolara, konserlere de gidemiyorum aşırı bass sesi, ışıklar da başımı döndürüyor. Bu derece rahatsızlık kimsede yok çevremdeki herkes "Allah Allah bu nasıl döndürebilir başını ya" gibi tepkiler veriyorlar yani en saçma şey bile mahvediyor beni. Bana benzer teyzem var o da benim gibi sallantı sorunlu ama benim kadar aşırı değil. Yani genetik bir şey sanırım ondan geldi galiba ama tüm araştırmalarıma rağmen adını/çözümünü falan bulamadım psikoloji öğrencilerine sordum hocalarıyla konuşsalar da onlar da şaşırdılar. Ve ben kendimi çok çaresiz hissediyorum havuza/denize de giremiyorum suyun sallantısından dolayı. Hayatımın her alanında işgal ettiği için her anımı korkuyla yaşıyorum. Bana benzer bir durumu olan/bir bildiği olan var mıdır aranızda yardımcı olsa ya? Çünkü ciddi anlamda bir sorun delirmek üzereyim sallantıdan ve tedavisi yok :(
Hastalığımın ne olduğunu bilmiyorum :( haliyle tedavi de olamıyorum, yardımcı olsanız?