Arkadaşlar selam benim düzelmek bilmeyen öksürük krizlerim oluyor. Özellikle sabahları öksürükle uyanıyorum ve yerlerde sürünüyorum resmen nefes aldıkça ciğerim batıyor. Özellikle sabahları öksürük azalana kadar nefes problemi yaşıyorum. Yaz kış geçmiyor. Arada 1-2 ay öksürük önemli ölçüde azalsa da yılın çok büyük bir kısmı devam ediyor. Bir de nefes alıp verirken arada bir ıslık sesi geliyor. Yine çok sık değil ama kalbim sıkışıyor bazende. Zamanında gidip röntgen mi deniyor neyse ondan çektirdim bi şey yok dedi öksürük kesici ilaç verdi bitirdim tüm ilaçları öksürüğüm yine kesilmedi bu aralar hastaneye gidecek vaktim olmuyor. Aranızda astım hastası olan varsa ya da bilgisi bu şikayetleriniz var mı nasıl ciddi bi şey olup olmadığını anlarım yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı sorunu yaşıyoruz özellikle geceleri hiç durmadan öksürüyorum krizlere giriyorum. Doktora gittim alerjik dedi ev tozu, hava kirliliği, yünlü kıyafetler giymekten de kaynaklanıyor dedi ilaç verdi eğer astım hastasıysan her sene doktora gitmeni öneririm tedavi gör yoksa ileri boyuta gidebilir makineye bağlanma.
Peki test vs yaptı mı ben astım değilim yani tanı koyulmadı ben acaba bu tür bi hastalık olabilir mi diye sordum. Ailede astım hastası var çünkğ ve ben 2020 den bu yana hastanelerde süründüm bu öksğrük krizleri sebebiyle ve hani röntgen dışında kimse başka bi test yapmadı artık doktora öksürük sebebiyle gitmekten gına geldi. Benim de belki alerjim vardır doğru düzgün iletişim kuramıyo ki bu doktorlar teşekkürler
Doğru bir doktora görünmekte fayda var benim doktorum röntgen çekti solunum testi yaptı alerji testi yaptı ve 3 ayda bir çağırıyor kontrol için muhakkak ki... Sana tavsiyem gerçekten anlayan çok iyi bir doktora gitmen
Artık araştırıp iyi doktoru bulcam normalde önemsemem ama artık fena hale geldi tekrardan sağolun bende bu tür testler yapmasını isticem zorla artık
Fazla ilerlemeden git ben çok geç kaldığım için makineye bağlanıyorum her gün
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Merhabalar
Bendede astım alerji var seredite ve ventolin kullanıyorum ama öyle tam astım değil geçmiş olsun çok zor
Ben astım mıyım değil miyim bilmiyorum acaba astım mıyım diye belirtiler neler acaba diye sordum olma ihtimali var mı?
Göğüse git
Ayarlicam bi gün gidicem inş
Astım tanısı konuldumu, siz hastalığınızı ona mı benzetiyorsunuz
Ben benzetiyorum hiç bir tanı koyulmadı sadece eğer astım olma ihtimali yüksekse bi dr gidicem eper bunlar astıma dahil belirtiler değilse gitmicem o yğzden sordum
Bronşlarında sorun olabilir, kesinlikle bir doktora görün, gerçi belirtmişsin gittiğini bir şey yok demiş ama başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Şu an için salgını bahane ediyorlar ama sen bu yeni bir durum değil uzun zamandır bu şekildeyim diye belirt.
Umarım sigara kullanmıyorsunuzdur
Sigara kullanıyorum gidicem bakalım teşekkürler ilginiz için
Rica ederim inşallah şifa bulursunuz, ama astım ciddi bir hastalık, aklına koyma omuyum diye. Ciğerlerini üşütmüş olabilirsin, İstersen şöyle bir tavsiyede bulunayım doktor randevuna kadar şunu bir dene rahatlama olacakmı?
Eczaneden yetişikinler için olanı VİKS al, sonra evde kaynamış bir suya bir çay kaşığı koy buharı içine çek, bu işlemde buharın dışarı çıkmaması için üzerine battaniye örtü gibi bir şey al. Akşam yatarkende ayağının altına sür ve çorap giy yat. Konu üşütme tarzı ise bir iki güne eser kalmaz. Başka bir şeyse zaten doktor sana yardımcı olacaktır
Çok teşekkürler Allah herkese şifa versin gerisi boş valla. Yarın eczaneye uğrayıp alıyım viksi deniyim aetık yapcka bişi yok. Sağolun tekrardan
Doktordan randevu almayı ihmal etme ama 👋👋
İyi geceler
Bu gece alıcam tşkller iyi geceler