Ellerine maaşımın bi kısmını vermediğim için böyleler. Evin ihtiyaçlarını karşılıyorum genelde (Market, ilaç.. vb.).
Ama gözlerine gelmiyor benden hep daha fazlasını bekliyorlar yaşım 18. Bu zamana kadar orada burada sürünürken al kızım sana lazım olur ya da gel kızım biz test masrflarına destek oluruz yeterki oku demediler. 1 yıl önce Bi 200 tl test parası istediğimde vermeyip. 400 tl halıya verip "Halıya değiyor en azından misafir geliyo ayağını basıyor sana değip değmeyeceği belli değil" demişti
İş yerinden beni 2 aylık tanıyan abla bile aradı temizlikçi amca bile aradı üzüldüklerini belirtip geçmiş olsun dilediler. Eve hastanede ameliyat olup döndüm geceleri acıdan kıvrandım. Yüzüme bile bakmadılar... Yani bu demek oluyor ki para varsa aile de var yoksa bi hiçsin. Her geçen gün bu evde bi değerimin kalmadığımı gitmem gerektiğini anlıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zor bir hal Allah yardımcın olsun
Amin herkesin. Gitsem çoktan gitmiştim ama dışarıdan kimseye güvenemem. Uzakta bi işte çalışmak için. Sonra evime muhtaç olur hâle gelmek var. Bayağı düşünücem bunu biraz toparlanayım
Amin... Gitmek kolay mühim olan nasıl gittiğin ki bunu düşünerek adım atman en mantıklısı... Ve evet önce sağlığın düzelmeli sonra psikolojini güçlendirmelisin
🙏🙏🌟
Durumdan ötürü söylemek akla bile gelmiyor basitmiş gibi, çok geçmiş olsun Allah sağlık huzur versin
Çok sağolll çok teşekkür ederimm amin herkese sağlık huzur versin Allah razı olsun
Amin cümlemizden inşallah kendine iyi bakman en güzel teşekkür olur sağlıcakla kal 🙏🏻
Tabiki haketmiyorsun dayı öyle şeymiş olur
Evlen kurtul bence
Evlenmek zorunda değilim sırf böyle aile yüzünden daha kötü birine maruz kalıp hayatımı daha da cehennem edemem. O kadar basit bi şeyde değil evlenmek güveneceğin birini bulmak
Yaşımda erken zaten çok geri bi düşünce sundun
Tamam da evlen derken git öyle kafaiz biriyle demedim. Sana uygun seni oradan uzaklaştıracsk seninle mutlu ialcak sana sahip çıkacak biriyle dedim
İşte öyle biri yok maalesef
Karşıma hep saçma sapan şiddet potansiyelli psikolojik sorunlı erkekler çıkıyor. Sahiplenici biri çıktıysa bile ailemden dolayı kaybetmişimdir onu da
İyi de çıkıyor diye bide onları seçip musun daha taşın erken çıkar illaki kendini koru öyle erkeklerden yanlış şeyler yapma
Hayır seçmedim hiç onları
Yüz bile vermiyorum ama takıntılı gibi peşimdeler. Ailemden gelen kötü enerjiden mi yaratılışımdan mı bilmiyorum hep böyle erkekler buluyo beni. Ben uzak duruyorum mesafeyi belli ediyorum. Üzerimde öyle kötü bi eneji varki resmen her gittiğim yerde belayı çekiyorum. İnşallah bu kadardır bu başıma bi şey gelmez