Bir erkek olarak, bazı kadınların bu tür paylaşımlarını saçma bulduğumu söyleyebilirim. Ve bu şekilde gösteriş yapan, mutluluğuna onay ve takdir bekleyen kadınların aslında beklentilerinin yüksek olduğu ve gerçekte mutsuz olduğunu söylemek daha doğru olur. Kadının görevi zaten senin yaptığın. Köşemizde niye ağlayalım o kısmı anlamaya çalışmıyorum bile. Kıskançlığından kime ne ıspat etmeye çalışıyorsun sen önce kendine bu soruyu sor :)
Ev içindeki yemek temizlik işleri kadının görevidir. Yapmayan kadın boşanma mahkemesinde de kusurludur. Erkekte çalışmak ve evin ihtiyaçlarını karşılamak ile sorumludur. Bunu da yapmayan erkek boşanma mahkemesinde kusurludur.
Benim artık yaşım 40. Ciddi bir ilişkim var. Feminen sorumluluklarını bilen bir kadın ile birlikteyim. Yıllardır edindiğim Tecrübe bu şekilde. Bir kadın bana uymuyorsa, değiştirir başka bir kadın bulurum
Kocan da o evde yaşıyor. Kocan da ev işi yemek yapacak diyen tayfa kızar sana bak sonra 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ne yalan söyliyim eskiden bu tarz paylaşımlar görünce gülüyordum dalga falan geçiyordum ama artık altında yatan nedenleri anlamaya çalışıyorum o yüzden yargılamayacağım kesinlikle