Bosandigim esime yol param yok diyemiyorum, esyalarimi almaya gitmesem ne bahane uydurabilirim?

Herkese merhaba. İyi akşamlar. Üç sene önce boşanma davasi açtım ancak sona erdi. şu an bir isim yok param yok hatta üstüne borçlarım var bir saglik sorunu sebebiyle bir süre yürüme güçlüğü çektim operasyon geçirdim o yüzden çalışmadım. Elimde avcumda ne varsa yedim. Ailemin de maddi durumu pek yok şu sıralar kardeşimin masrafları falan var. Sadece nakliye şirketinin parasını çıkarabidi babam. Allah razı olsun bana da kızıma da o bakıyor. Eski eşimle çok kötü ayrıldık ama son zamanlarda kizimizla ilgili konularda daha sakin ve mantıklı iletişim kurabiliyoruz. Eşyalarımı almaya gelemeyeceğini söyledim sağlık durumuu bahane ettim ama asıl bahane yol param yok., Ona bunu söylemedim esyalarim kolilerde toplu ve fazla bir eşyam yok mobilya beyaz eşya yok sadece çeyiz ve bir kaç kişisel eşya. Haftaya bana soracak sende gelicekmisin diye yok diyecegim neden derse ne diyeyim param yok demekte istemiyorum ilk başta hallederim dedi ama şimdi tab çiziyor gibi sen neden gelmiyorsun gel eşyalarının başında dur gibi şeyler yazmaya başladı. Ne uydurayik var mı fikri olan. Param yok demek müşkül görünmek istemiyorum ona.

Bosandigim esime yol param yok diyemiyorum, esyalarimi almaya gitmesem ne bahane uydurabilirim?