Sağlık Ayaklarım ve bileklerim hep buz gibi neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler+1 yıl Kansızlık yok değerlerim iyi Ayaklarım ve bileklerim hep buz gibi neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim de ya sıcak su torbasiyla dolanıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Bence vitaminsizlikten olabilir 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kansızlıktandır ben de aynıyım seninle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kansızlık vardır pekmez iç 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kansızlık var sende Yorumla Soran +1 yıl Doktordan iyi biliyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktorum hanımefendi. Yorumla Soran +1 yıl Yav he he değerlerimi gormedin bile... ustelik baska nedenlerdende oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ya doktor değilim 😂 ama kansızlık olabilir demir eksikliği olabilir doktora görün bi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim de ya sıcak su torbasiyla dolanıyorum
Bence vitaminsizlikten olabilir
Kansızlıktandır ben de aynıyım seninle
Kan değerlerinize baktırırın
Kansızlık vardır pekmez iç
Yok kansızlık var sende
Doktordan iyi biliyorsunuz
Doktorum hanımefendi.
Yav he he değerlerimi gormedin bile... ustelik baska nedenlerdende oluyo
Tamam ya doktor değilim 😂 ama kansızlık olabilir demir eksikliği olabilir doktora görün bi
Isıtanın yok çünkü 😏
Kansız mısın?
Çorap giy
Isıtalım hemen