Kan degerlerim gayet normal. Evda biraz ısınma problemi var. Kalorifer yanıyor ama tam ısınmıyor ev. 2 kat corap giydim ayaklarim buz gibi. Sadece ayaklarımın üşümesi normal mi?

Kan degerlerim gayet normal. Evda biraz ısınma problemi var. Kalorifer yanıyor ama tam ısınmıyor ev. 2 kat corap giydim ayaklarim buz gibi. Sadece ayaklarımın üşümesi normal mi?
Geçmiş olsun. vitamin değerleriniz düşün olabilir ya da kansızlık olabilir benimde genelde kış aylarında özellikle ayaklarım ya da ellerim çok üşüyor bunun nedeni belki de demir eksikliği olabilir bu yüzden bence doktora gidin ilk önce kan testi yaptırın bunlar düşük çıkarsa yeme düzeni ya da ilaç takviyesi yapabilirisiniz
Cevap
6Cevap
Benimde ayni ya Asla isinmiyorlar Sanki altlarina buz baglamisim gibi
Cok kotu bir sey
Ayaklara yeteri kadar kan gitmiyor olabilir. Giydiğimiz çoraplar nedeniyle zamanla ayağa giden damarlarda incelme gibi şeyler oluyormuş.
cut.
Bazen bende de oluyor kansızlık dan dolayı oluşuyor kalın çorap giy
Bende de aynı problem var, ellerinizde de üşüme varsa raynaud fenomeni olabilirsiniz.
Morarma da oluyor mu?
Yok
O halde başka sebepten kaynaklanıyor
Bende oyle çeketle geziyorum evde hiçbiyerim tutmuyor şu an belim çok agriyor 2 haftadir karin agrisi gogus agrisi vae
benimde ellerim aynı şekilde ne yapsam ısınmıyor:((
B12 eksikliği
Hakaretsiz kalıyosan uzun süre normal
Sevdiceğine sokul diye üşür onlar hep
çorapsız gezmekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?