Karnım guruldadığı için kocam iğrenç osuruk gibi çekiçi olmuyor falan dedi
Çok kırıldım. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Siz eşinize böyle der misiniz?
Karnım guruldadığı için kocam iğrenç osuruk gibi çekiçi olmuyor falan dedi
Çok kırıldım. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Siz eşinize böyle der misiniz?
Dimi aslında çok çekici.. Ruhumu dinlendiriyor.. Ne güzel bir ses böyle
Cevap
9Cevap
Karın guruldamasının nesi iğrenç anlamadım patavatsızlık yapmş
hani kadınlar da insan ya. insan anatomisine sahip ya aynı fizyolojik olaylar bizim vücudumuzda da oluyor. kocanın kadınlara bakış açısını gösteriyor bu dedikleri. p*rno izlemekten beyni erimiş. kadınları cinsel obje, şişme bebek falan olarak görüyor herhalde. g*tü boklu erkeklerin dedikleri laflara bak ya
Merak etme sı*tım ağzına.
Gece terliyorsun, horluyorsun ne çekiciliğinden bahsediyorsun sen dedim sen zannediyor musun ben çok zevke geliyorum altına yatmak istiyorum.
Bir defa erkekler şunu bilsin hiç bir yerleri çekici değil. Bir defa kanka kadar kıllılar. Hele göbekli ve memeli olanlar dahada iğrenç. Ama biz kadınlar salağız. Sizi biz yüceltiyoruz, gömmesinide biliriz.
ay haddini bildirmene sevindim. kadınları istediği şekilde aşağılayabileceklerini sanıyorlar hem de kendilerinin ne durumda olduğuna bakmadan. kendilerinde bu hakkı görüyorlar ciddi ciddi🙃 en çirkin kıllı göbekli kısa maymun kılıklı olanı bile böyle olabiliyor. o ne tepki verdi sen bunları diyince :D
2 gündür ben ağlıyorum o özür diliyor. Sen bana genelde ağır konuşuyorsun onun açısı kalmış içimde o yüzden böyle konuştum dedim. Ama içim yaralandı hala ayrı yerde yatıyorum konuşmuyorum.
Belki abartıyorum diye düşünüyorum ama böyle denir mi ben ağır konuşuyorum evet elinde telefonla oynuyor diye 3 aylık evliyiz haftada bir kere yapıyoruz diye sinirli olarak böyle kocamı olur gibi dedim özür diledim. Bunun karşılığı böyle olması normal mı ve bana belki böyle şeylerden dolayı olmuyor dedi karın guruldamam yüzünden mi ilişkiye girmiyoruz yanı. Çok saçmaydı çok.
kılo sorunun var mı? gazlı ıceceklerden uzak durursan gecer
Yeni evlendik. Önceden sağlıklı besleniyordum. Şimdi yapamıyorum çalışıyorum dışarıdan yemek zorunda oluyoruz bazen gazlı içecekte içmezdim eşim alıyor bende içiyorum gibi gibi şeyler
Aynısını sende yap ona mesela bugün iğrenç kokuyorsun vs de duşunu al gibisinden belki anlar hödük
Gotunu sildigi bezle yüzünü silen erkeğe söyle çok konuşmasın
Elinde olmayan bir durum ayrıca insani.. Hoş olmamış.
Doğal olan bir durum sana bişey söyleme hakkı yok senin elinde olan bişey değil
Kocanın söylediğini ne takıyorsun yahu, hadi ordan gitsin o zaman.
Sende ona ağzın leş gibi kokuyor git dişini fırçala de lağam gibisin de
Ne olmuş yani karnın guruldadıysa insanız burada kalp kırmaya ne gerek var ki
Duymamış gibi yaparım
Kocan osurursa gtüne spatulayı sok.
Ne alaka girerken çekici oluyor ya içine
oha ayıp herkeste oluyor
Düşüncesiz konuşmuş
Osuruk gibi çekici olmuyor derken
derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?