7 gün önce sigarayı bırakma kararı almıştım... İlk 4 gün çok zorladı son 2 gün ise her şey çok güzel gidiyordu fakat bugün anlamsız bir şekilde sigara krizine girdim.. sizce bir tane yakmalı miyim? Sürekli böyle krizlere mi giricem ve ne kadar surucek bırakan var mı? şu foto bana dunyanin en güzel kadinindan bile güzel gelio şu an djshhah
Gün sayma. Gün sayarsan askerde ki şafak gibi sıkıştırır. 10 seneden beri içiyordum, günde 3 paket sigara içiyordum. Birden bıraktım sigarayı. Azaltarakta bırakmadım. Nefret ettim. Eczaneden nikotin ilacı al. Kafana vurduğunda o sakızı çiğne. Ben daha bir kutuyu bitirmeden komple sigara isteği azaldı ve bir tane bile içmedim. Emin ol kendini daha çok seveceksin. Parmakların tertemiz kokacak. Ve sigara içen insanın kokusu sana uzaktan gelecek. Tiksineceksein duman kokusundan
Hocam sigarayı bıraktıktan sonra hayatın boyunca sigarayı ararsın, yani zaman zaman aklına gelir bu zıkkım öyle bişey, sadece ilk haftaları atlatman çok onemli
Alakası yok kardeş. Askerdeykende sivil hayatı düşündüğümde sanki onları ben yaşamamışım, sanki gerçek değildi, sanki o koskoca 20 sene rüya gibi geliyordu. Gözlerimi açtığımda askerde bulmuş gibiydim kendimi. Askeriyedeki psikolojiyi düşün, bu da öyle. 10 sene sigara içtim şimdi düşünüyorum inanamıyorum ben miydim o yaa soğuk havalarda yağmurlu havalarda dışarda üşüyüp ıslanan sigara içmek için diyordum. Sigaralı hayatım hiç yok kafamda reset atılmış gibiyim
E yani. Hocam ne önemli biliyor musun sigarayı ne sebeple bıraktığın önemli. Parasızlıktan bırakırsan parayı bulduğunda içersin. Birinin baskısıyla bıraktıysan ilerde yine başlarsın. Dur lan herkes bırakıyor bende deneyim bakayım diye bırakırsan ilerde yine başlarsın. Ben tiksinerek bıraktım, sonra düşündüm bana faydası ne? Hiç bir şey kafamı 5 dk uyuşturuyor, onun yerine napayım 5 dk değil 10 dk çekileyim kenara kendimi dinleyeyim yine sakinleşirim. Ben bunu başardım
Gün sayma. Gün sayarsan askerde ki şafak gibi sıkıştırır. 10 seneden beri içiyordum, günde 3 paket sigara içiyordum. Birden bıraktım sigarayı. Azaltarakta bırakmadım. Nefret ettim. Eczaneden nikotin ilacı al. Kafana vurduğunda o sakızı çiğne. Ben daha bir kutuyu bitirmeden komple sigara isteği azaldı ve bir tane bile içmedim. Emin ol kendini daha çok seveceksin. Parmakların tertemiz kokacak. Ve sigara içen insanın kokusu sana uzaktan gelecek. Tiksineceksein duman kokusundan