Teşekkürler 🙏
Kesintisiz uyumak için bir öneriniz var mı?
Teşekkürler 🙏
Melatonin almanızı öneririm, eczanelerde ve trendyolda da satılıyor çok işe yarıyor ve bunun dışında gün içinde magnezyum takviyesi ve gece yatmadan önce de papatya çayı içmenizi öneririm, umarım işe yarar
uyku dengesizliğinin en büyük sebebi endişe içgüdüsüyle beyni meşgul etmek. uykudan lezzette alamıyorsunuz.
Konuşmayı çok seven insanlarda doğal bir süreç.
Endişelerini geçici olarak durdurmalısın
:) Demekki durmamış.
Rica ederim. :)
Cevap
10Cevap
Destek alman gerekiyordur belki, hafif ama bağımlı yapmayan, ilaç alman gerekiyordur belki... ya da bitkisel uyku yapan şuruplar iyi gelir
Psikolojik destek aliyor musun
Bence bitki çayları iyi gelebilir.. bana da bir bunlar iyi gelmişti.. biraz rahatlatıyor uyku getiriyor öneririm 🙏
Biraz onlara yöneleceğim sanırım. Çok bitki çayı içme alışkanlığım yok ama kazanmam gerekiyor sanırım barış teşekkür ederim kardeşim 🙏☺️
Rica ederim abla ne demek, geçer inşallah 😊🙏
İnşallah 😊
Eğer alismissan bu düzene istesende uyuyamiyorsun otomatik uyaniyorsun ama sessiz karanlık ve tel hafif uzakta faydası olabilir
Haklısın umarım geçer bu süreç
Dinlenemiyosunki yorgun yatıp yorgun kalkıyosun akşama kadar afedersin at gibi ayakta uyukluyosun gece 12 de yattım 7 de kalktım geri yattım uyandım uykusuzum vucut dinlenmiyoki
İşte hanımefendi bikere insanın aklı dolı karısık yalan dünyanın meşkalesiyle ugrasıyoruz stres vs yogunluk derken yatmadan akşam olmuş vucut dinlenmiyo maalesef
Haklısınız bende aynı sizin gibiyim hafta sonu uyuycam diyorum sabah erkenden kalkıyorum sonuc hüsran dediniz gibi dinc olmuyoruz
Çözüme kavuşmak içinde bilmiyorum yöntem ne olabilir ki ya uyumayıp uykusuzluga alişip günde bi sefer uyuycaz
calısıyomusunuz peki
Cok uyumakta iyi degil
İyiakşamlar
Hormon bozukluğu var büyük ihtimalle, doktora git endokrinoloji bölümü
Belki olabilir ama doktora görün yine de sen
Bitki çayları deneyebilirsiniz. Tiroid, hormonsal ya da stres yüzünden olabilir hemen aklıma gelen.
Tiroid yüksek oranda ve stres kaynaklı yarın randevum bar doktora umarım düzene girer teşekkür ederim
Geçmiş olsun.
Sağolun
Uyumadan 1 saat önce sınırsız bir sx
Çok mu düşünüyorsunuz acaba
Düşünceler insanı depresif eder uykusuz bırakır
Rica ederim geçmiş olsun
Sizde sağolun
Uyku hapı
Lavanta yağı
Yastıga damlat bi kaç tane iyi gelebilir. Ama özünde stresten uzak kal derim ev aile ortamını bilmiyorum ama
Ilık duş elbette birde
Basit uyku ilacı al
O kadar hep mi böyleydi son zamanlarda mı
Kafanı yoran bir şeyler mi var takıldığın hayatında seni sıkan
Okul falan dersler
Seni yoran bir şey var mı
Ne peki özel değilse merak ettim 😂
Bekarmısın
Aslında en önemli şey evlilik insanı yoran en büyük faktördür çocuk varsa iki katı fazla yorulma olur
Onlar ile ilgilenmek eşin için yemek veya hazırlık yapmak ev temizliği birde bu çocukların okulu varsa gelecek kaygısı yani daha çok uykusuzluk çekersin ama çözüm yollarıda var
Önemli bir sağlık problemi mi var
Özel değilse ne
Hım yorucu bir hayat ama allah onu sana nasip etmiş yinede evlat güzel bir şey
Evet
Harun abi 🤣🤣🤣
Sağına yat yorul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?