Bazıları etkisini 1 hafta sonra filan görüyor. Sen ne zamandır kullanıyorsun bilmem de aldığın satıcı ile ilgili de olabilir değişiyor 2 tane alsan da belki etkisi olmayacak. Deneyebilirsin.
eczaneden aldım denesem mi bilemedim nolur nolmaz ben 1 haftadır kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere özellikle gece rahat uyumak için aldım ama hiç etkisini göremedim
ya eczanelerde genelde olmuyor ben bunu daha önce de kullandım belki de alıştı bünye bilemem bana farmavit marka dendi tamam sipariş edin dedim ertesi gün bu gelmiş o yokmuş aldım ben de nr yapayım ama zerre etkisi yok evet 1 2 saat kala alıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hepsini içsen bile bişey olmaz bunun bitkisel bu.
olsun ne biliyim kafa yapar falan hastanelik oluruz herşeyin fazlası zarar
İçebilirsin niye ki?
bilmem her ilacın bir dozajı var
Ben yanlış gördüm bunu günde 1 tane içiyorsun yemekten sonra tek kapsül.
evet üstünde de öyle yazıyor ama bana etki etmiyor gece 2 tane içsem mi diye soruyorum
Bazıları etkisini 1 hafta sonra filan görüyor. Sen ne zamandır kullanıyorsun bilmem de aldığın satıcı ile ilgili de olabilir değişiyor 2 tane alsan da belki etkisi olmayacak. Deneyebilirsin.
eczaneden aldım denesem mi bilemedim nolur nolmaz ben 1 haftadır kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere özellikle gece rahat uyumak için aldım ama hiç etkisini göremedim
O zaman farklı bir marka al. Piyasa çeşitleri var çünkü. Uyku saati öncesi 1-2 saat kala filan alıyorsun demi.
ya eczanelerde genelde olmuyor ben bunu daha önce de kullandım belki de alıştı bünye bilemem bana farmavit marka dendi tamam sipariş edin dedim ertesi gün bu gelmiş o yokmuş aldım ben de nr yapayım ama zerre etkisi yok evet 1 2 saat kala alıyorum
Değiştireceksin. Gerekirse farklı bir eczaneden al bazısı etkisini güzel görüyor yani deneme yanılma yöntemiyle. Neticede bide doğal bişey ilaç değil.
yani evet bakayım sorayım eczanelere bunun kutusu bitsin de şimdi 1 tane içiyim o zaman bitkisel falan ama ne biliyim
Üzerinde öyle tavsiye edilse de 2 tane alanlar var. Denersin belki gene etkisi olmaz bakarsın duruma göre.
tamamdır teşekkürler yarın deneyeyim olmazsa bir sıkıntı olmaz inşallah iyi geceler
Sizede iyi geceler.
Uyku sorunun mu var
e heralde
öf hayır