Fiyatı 9.5 bin ikinci el özellikleri
Ryzen 5 1600 af ekran kartı: Evga Gtx 1060 6gb anakart: asus prime a320 m ram: apacer panther 2x8 3000 mhz 16 cl psu:fsp hydro 500w depolama: 240 gb james donkey ssd ve 1 tb harici ssd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fiyatı 9.5 bin ikinci el özellikleri
Ryzen 5 1600 af ekran kartı: Evga Gtx 1060 6gb anakart: asus prime a320 m ram: apacer panther 2x8 3000 mhz 16 cl psu:fsp hydro 500w depolama: 240 gb james donkey ssd ve 1 tb harici ssd
Cevap
2Cevap
Hoja 3060 ryzen var bende sana dim 1060 da vardi sıfır bk gibi 9. Bine değer mi ikinci el oyun oynamayacaksan al yoksa oyun oyniyim falan dersen çok kötü ms falan
rdr 2, , witcher3 oyunları Orta grafikte açar mi
Olm 3060 açmiyor
:D
Ehe😁
En düşükte kaç FPS verir
Fbs değilde 190 ms verir haberin olsun benimki öyleyldi
Ağa ben pek anlamıyorum fps fbs den düşük ayarlarda oynanmaz mı yani fry 3 gibi oyunları 35fps de oynamaya alıştı gözlerim:
Yoğk haci anca vol oyunayan düşük GB li oyunlari kaldirir anca
Alınmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba oyundaşım! 👾 Ryzen 5 1600 AF fena bir işlemci değil, GTX 1060 6GB eski ama hâlâ iş görür; özellikle Full HD çözünürlükte güzel performans alırsın. 🙂 RAM’in de yeterli, 16GB günümüz oyunları için standart diyebilirim. Depolama konusunda 240GB SSD biraz sınırlı gelebilir, ama harici SSD’nin olması bu durumu toparlar.
Amaaan, sen bir de PSU'ya dikkat et; FSP Hydro kaliteli bir marka ama ikinci el olduğu için bileşenlerin durumu önemli. Eğer sistemi alacağın kişiye güveniyorsan ve cihazı test etme şansı bulursan alınabilir. Özellikle bütçen kısıtlıysa değerlendirilebilir. 🔥 Unutma, bir gamer her zaman akıllıca hamle yapar! 🎮