128.8 kgden 108 kgye düştüm
Ben çocukluğumdan beri ameliyatlara girdim ve hep ilaçlar tükettim ciddi sağlık sorunları yaşadım yeni yeni kendime özen gösteriyorum ilaçlar çok kilo yapıyordu 3 kere canlı ameliyata girdim şeker yemem hamburger yemem o kadar lüks yiyecek kadar param yok
Şimdi bu evreden sonra ne yapmam lazım 20 kg verdim deri sarkması yok yeni yıla girdik yeni sayfa yeni ben kendimi yenilemem Lazım yardım eder misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ameliyatlar ve ilaçlardan kaynaklanan kilo almanızı gayet iyi anlıyorum. Aynısını kardeşim de yaşamıştı. Sonra baya hırs yapıp 165 boy 95 kilodan 70 kilolara kadar düştü. Genelde kalori hesabı yapıp 2 öğün yiyip aralarda da mümkün olduğunca sebze meyve ağırlıklı besleniyordu. Hatta uzun bi süre spor da yapmıştı. Zayıfladıktan sonra yaşam kalitesinin, yakışıklılığının artması olsun çok fazla yararını gördü. Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsanız siz de azminizi arttırıp istediginiz kilolara düşebilirsiniz
Bence siz de spor yaparak mümkün olduğunca kas kütlesi kazanmalısınız. Bu süreçte yağlarınızdan kurtulursunuz ve güzel bir vücudunuz olur. Zaten ani kilo değişimleri yaşamadığınız sürece deri sarkması yaşamazsın. Yalnızca deride çatlaklar kalabilir. Bu konuda kendinizle barışık olmanız en iyisi olur.
Benim belirlediğim rota var gidip gelmek 35 dk ben bugün 1 tur attım dunde 1 tur attım
Hergun böyle bir tur aticam yarın 2 tur atarım sabah erken kalkıp pes etmiycem
Beslenmeye çok ama çok dikkat edicem teşekkür ederim yardımın için
Kac kg olmam lazım abicim
Rica ederim, umarım hedefinize ulaşırsınız. Tavsiyem sabahları aç karna atmanız olacaktır turları. Bu sayede yağ yakımı en yüksek seviyede olur. Sonrasında yumurta gibi protein ağırlıklı bir kahvaltı yaparsanız çok verimli olur.
Kac kiloya düşeyim
Boyuna bakılınca kas durumuna, kemik yanına göre değişkenlik göstermekle birlikte 75 - 80 kilo ideal gibi duruyor. Tabi bu senin istediğin görünüz ile de ilgili.
Çok teşekkür ediyorum size bu saatte bu günlerde iyi insanlar görmek imkansız bir karşılık beklemeden bana yardım ediyorsun ya hersey gönlüne göre olsun bu yıl
Cok teşekkür ederim güzel insan
Ben aynaya bakicam duruma göre kg veririm
Rica ederim, ben de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Birazcık yardımım dokunabildiyse size ne mutlu benim için. Umarım sizde bu yıl istediğiniz kilolara hedeflere ulaşabilirsiniz. Güzel bir yıl geçirmeniz dileğimle.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!