Ben panik atak yaşadım ondan sonra hayatım değişti sürekli olarak korku yaşamaya başladım ölecek hissi kalp ağrısı çarpıntsi bayılacak hissi vardı gittim kardiyolojiye 2 defa gittim her şey nomraldi dedi gayet sağlıklısın EKG eko kan tahlili yaptı troidler temiz çıktı sonra eşim kafamda sorun var sanıp beni nörolojiye götürdü emar bilgisayarli tomografi çekildim yine bir şey yok temiz sonra psikiyatriye gittim ilaç yazdı öküz eşim çocuğu emzirdigim. icin kullanamazsin dedi. Psikoloğa gideyim. dedim.3 seans sonra bana çok pahalı deyip bıraktırdı evde gecmesini bekliyordum alışmıştım takmıyordum 2 aydır ama bugun gene yasadimm mesajlara bakın kendisi asker nöbette şu an masa başı. Tansiyonumda hep düşük zaten
Eşim Destek Olmuyor. Kendimi çok yanlız Hissediyorum?
Panik atak bendede var kafada biten bişey. Senin kendini toplaman lazım. Adam ne yapsın benimki hiç dinlemez bile ama suçlamıyorum. Adam orada çalışıyor sen nazlaniyorsun git dışarı anne ne git sana iyi gelen şeyler yap. Anca sen kendini iyileştirirsin bende gittim bana bu nabızla nasıl yasiyorsun dedi psikiyatr a gittim panik atak dedi. Ve sakinleştirici yedim geldim. Olayın ne olduğunu çözdüm beyinde bittiyor. Kendim anca kendimi iyileştirriim kaynanam gil kötü geliyor oraya gitmiyorum mesela. Sana kötü gelen neyse uzak dur.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben doğuda yaşıyorum ailem bana 1700 km uzaklıkta ben askeri lojmanda kalıyorum dış karakolda herkes bekar arkadaşım bile yok dağın başında yaşıyorum. Ne annesi ne nazlanmasi?
Bence abartıyor olabilirsin tansiyon olayını. Ama psikolojik olarak iyi değilsin bebekte var anladığım kadarıyla. Depresyonda olabilirsin yalnız kaldın sanırım ilgi anlayış vs bekliyorsun ve o dönmindesin. Eşin bu olaydan muzdarip belki de eş yerine arkadaş edinmelisin. Arkadaşınla dertleşmek vakit geçirmek iyi gelebilir. Allah kolaylık versin
Yuh ya yuh yemin ediyorum bir kelimesini duyduğum an boşanmadan şerefsizim. Hiç bişeye değilse kendinize saygınız olsun ve sizi umursamayan birine laf anlatmayın evliliğinizi de devam ettirmeyin.
Tansiyonunun dusuklugunun büyük ihtimalle sebebi beslenmemen ve tansiyon dusuklugu beslenmedigin sürece zaten kalp çarpıntısı baş dönmesi yapar düzgün beslensen bir diyetisyen ile anlaşıp her şey yoluna girecek yemek zorundasin
Ya doğduğundan beri çocuğa tek başına bakıyorum. dogudayim çocuğum alerjik bebekti çok sıkıntılar yaşadım hastanelere tek gittim dağın başında yaşıyoruz zaten 🙄
Bak tatlım senin durumunu az çok anlayabiliyorum, fakat bu saydigin etkenler ne bebeğinin canindan ne de senin canindan daha önemli değil emziriyorsun değil mi hala? Bebeğinin saglikli olmasını istiyorsan önce sen saglikli olucaksin yaptığın tahliller ve denilene göre tek sorunun yememenden kaynaklı tansiyon düşüklüğü senin öyle güzel bir beslenmen gerekiyor ki protein agirlikli bebeğe kan can olsun kendin daha enerjik diri ol diye. Boy ve kilon nedir? Bak eşini normal bir mesleği olsa haksiz bulacaktım, hatta ne bekliyorsun bosan bile diyecektim. Benim eşim yok, ama doğuda suriyede görev yapan bir sevgilim vardı konuşmayı ve dinlemeyi pek sevmezdi ben de dinlenilmeye konusmaya alismistim seven insanın da ne olursa olsun dinlediğini iki eli kan da olsa yardıma koştuğunu biliyordum. Bana biraz garip geliyordu, ben bir şey anlatsam da sanki anlamaz gibiydi, pek yorum bile yapmazdı aklında hep başka şeyler olurdu bir gün bana ben konuşmayı sevmiyorum çünkü yanımda arksdaslarim şehit oldu bir sürü şey gördüm suskun oldum iyice demişti. Onların da psikolojisini anlamak lazım önemli olan esin hep mi böyle yoksa ara da sırada mi bekarken nasıldı kac yıllık evlisiniz
Çocuk olduktan sonra değişti zaten işten geliyor uyuyor akşama kadar akşamda ben uyuyorum. gorusmuypruz ev arkadaşı gibi olduk iyice. İşi olunca yaklaşır 4 yıllık evliyim bu arada
Ne anlam da değişti mesela? Bence sen biraz kuruntu yapıyor olabilirsin, insanlar bazen psikolojik olarak iyi olmayabilir ruhen iyi olmayabilir anlayışlı olmak lazım. Onunla bu durumu benim sana anlattığım şekil de anlat konuş sor derdin nedir sorunun nedir, bana olan sevgin eksildi mi yoksa hala tam mi diye böyle başkalarına sorarak istediği cevabı alamazsin ancak esin verir o cevabı sana. Belki oda sana bir şey olmasından korktuğundan ani olarak öyle yazmış olabilir sen öyle yazdıkça kötü hissediyor olabilir