Gitmediğim doktor kalmadı Dahiliye Kulak burun boğaz Enfeksiyon doktoru Genel cerrahi Ramatoliji Noroloji Kulak burun boğaz Üroloji Ama hepsi bir şey yok diyor ama o kadar dilim sızlıyor acıyor ki 5 aydır yutkunmakta zorluk çekiyorum kuruyor ağzım. Biri bagirsak sendromu demişti biri slojen sondromu dedi ama yok yani ne alaka midem acıyor karnım ağrıyor ve kas ağrılarım var tat eksikliği boğazım devamlı kizarik acıyor kuruduğunda öksürüyorum. Grip değilim en sin endeskobi verdiler oda 2 ay sonra dayanamiyorum 😞
Di̇l agiz bogaz yarasi kurumasi agrisi 5 aydir neden olabilir di̇lim bogazim beyaz gozler kuruyor vucudum ne yapmalıyım?
Başka şikayetiyle dolayi o Mide karın yanması ağrısı Eklem boğaz bel agrisi vücut kurulugu DİL ağız yaraları Ve devamlı olarak lavaboya çıkıyorum o sebeple
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Di̇l agiz bogaz yarasi kurumasi agrisi 5 aydir neden olabilir di̇lim bogazim beyaz gozler kuruyor vucudum ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Birşeyin yoksa dilin niye bembeyaz ve sızlıyor? sen de bu diplomalı cahillere inandın mı? Senin sorunu söyliyim mi sana? hem de çok basit
Ne yapayım kendi kendimi tedavi edecek değilim ya ilaç benim imzam ile alınmıyor yapacak bir şey yok
sen bilirsin
Çok geçmiş olsun :( kan değerlerinizde de bir sıkıntı yok değil mi?
Senin b12 eksikliğin var bence b vitaminlerine baktır
Teşekkür ederim baktırdım ilaç da içtim ama yok alakası
İnanmazsın belki ama bazen stres kaynaklı hastalıklar oluyor öyle
Stresten sanmam 5 aydır böyle hem çok fazla acıyor dilim boğazım bunda bur iş var ama ne bilmiyorum
Acaba böyle abur cubur ürünlerinin yan etkisi falan mı alerjik bir durum olabilir mi
Bilmiyorum ama sanmam vücudum agriyo
Organik elma sirkesini her gece yatmadan önce bir yemek kaşığı içerek bir müddet devam et...
Daha önce böyle rahatsızlığım mi vardi
Evet vardı...
Özel doktora gitmeyi denedin mi.
Enfeksiyon doktoru ozeldi kulak burun boğaz da öyle
Alkol kullanıyor musun çok.
Hayir
Normal değil. O kadar doktor değişmişsin filan tekrar başka iyi önerilen bir doktora git diyebilirim bilemiyorum.
Hangi bolume
Dermatoloji kalmış sadece. Gidilebilir.
O ne
Deri hastalıklarına bakıyorlar. Ağız ve dile de bakıyorlar.
Geçmiş olsun, özele gittin mi?
yeteri su iciyon mu
Evet onla ilgili değil ya aşırı ağrıyor boğazım dilim 5 aydır midem sisiyo
Üroloji ne alaka la
Başka şikayetiyle dolayi o
Mide karın yanması ağrısı
Eklem boğaz bel agrisi vücut kurulugu DİL ağız yaraları
Ve devamlı olarak lavaboya çıkıyorum o sebeple
neden bulandisınki
Üroloji neden
Sık sık çıkıyordum o sebeple
Dille tuvalete çıkmak ne alaka