Ağzımda beş aydır geçmeyen bir yara var zaman zaman küçülüyor sonra tekrar büyümeye başlıyor. Kimi zaman rengi şeffaf kimi zaman beyaz kimi zamanda mor gibi oluyor. Ama asla geçmiyor.

Ağzımda beş aydır geçmeyen bir yara var zaman zaman küçülüyor sonra tekrar büyümeye başlıyor. Kimi zaman rengi şeffaf kimi zaman beyaz kimi zamanda mor gibi oluyor. Ama asla geçmiyor.

Geçmiş olsun. Bakın bu linkte bununla ilgili bilgiler bulunuyor. En kısa zamanda doktora gitmenizi tavsiye ederim.
https//www. dentsuadiye. com/agizda-kan-kabarcigi-neden-olusur-tedavisi-nedir
Teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim
Cevap
4Cevap
doktora git bence,.
Diş eti rahatsızlığı olabilir
Yatmadan önce elma sirkesi ile gargara yap ev yapımı yogurdu ihmal etme
Denerim mutlaka teşekkür ederim 😇
Ablacım doktora gitmelisin bunun için. Böyle olmaz, yazık edersin. Ağzına olması gereken dışında bir şey aldığın oldu mu hiç, mikrop kapacağın şeyler yani
Hayır olmadı ama Ekim ayında rahatsızlanmıştım 2.5 ay iyileşemedim hastalığın ilk on günü kendi kendime 5 kilo verdim o süreçte oldu bu doktorlar önemsemedi bende tekrar gitmedim
Ne hastalığıydı
Doktor covidin başka bir varyantı şu an çok yaygın sanırım o dedi herhangi bir test yapılmadı
Ama kusma ishal ateş aylarca süren öksürük boğaz ağrısı ve çok ağrım vardı
Ama bu farklı bir şey. Hiç cinsel bir şey oldu mu ağızla ilgili? O yapabilir bunu
Hayır olmadı
Ama farklı rahatsızlıklarım da var belki onlardan kaynaklıdır reflü Haşimato …
Onların pek neden olabileceğini sanmıyorum, bu genelde cinsel rahatsızlık
Doktorum yüksek ihtimal b vitamini eksikliğinden kaynaklı olabileceğini söyledi ya da aldığım bir darbe
Ki o süreçten sevgilimden şiddet görmüştüm belki ondan kaynaklı dokuda yırtılma olmuş olabilirmiş
Diş hekimine görünmemi söyledi fırsat bulabilirsem gideceğim
Dudakla diş hekimi ne alaka ki canım? Pek sanmıyorum bence mikrop var
Ağız içinde o yara kim ilgilenecekti beyin cerrahı mı
Kbb ya da diş hekiminin alanı
Kbb canım diş hekimi ne alaka
Arkadaşım dişteki bir enfeksiyondan kaynaklı olabiliyor çünkü neyin tartışmasını yapıyorsun profesörden daha iyi bilecek değilsin sanırım
Birçok şey sebep olsbiliyormuş çünkü
Ne geriliyon yardım etmeye çalışıyoz şurda shdmdmdmdmdm
Büyük bir yardım oldu ısrarla cinsel temastan bulaşmış diye tutturuyorsun yapsam yaptım derim zaten
Nasıl şiddet gördün sen şerefsizden
Ağzıma vurdu kanadı ağzım
Ayrıldın dimi
Evet
Kardeşim iyileşebildinmi neymiş problem ve nasıl bir yol izledin
Doktora mı gitsen acaba artık
Doktora gitmeye korkar hale geldiniz mi hiç ben artık korkuyorum yeni tanılar aldıkça hastalık üstüne hastalık eklendikçe yıpranıyorum ve gitmek dahi istemiyorum artık
Ama tehlikeli gibi. Ben resimden korktum
Bi 5 ay daha bekle gidersin doktora
Çok iyi fikirmiş bu öyle yaparım
Doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?