Aynı tip insanlar çoğaldı , bir insana özenipte aynı uygulamayı yaptıranlar için ne düşünüyorsunuzz? Bana çok sağlıklı gelmiyor ne moda ise o modaya uymak adına yakışıyor mu yakışmıyor mu diye sorgulanmadan hemen 🏃♀️🏃♂️
özentilik bir hastalık bence.. yani biri ne yapıyorsa onu taklik eden kişi zaten bir kere öz güvensizdir ya da takıntılıdır ki bunların da hepsi hastalık sayılır.. ben kimseye özenmedim hiç bir zaman sadece bazen iyi davranışlarını örnek aldığım film karakterleri oldu mesela o kadar..
E. E. Cummings der ki; Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. Bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!..
Estetik geçtim Kim ne alirsa oda aynisini alıyor Dyson, yok aifryer, robot süpürge, kapsullu kahve makineleri bunlar hep instagram fenomenlerin yüzünden
Kullanmamak değil ya bende kullanırdım eskiden inan öyle insanları takip dahi etmiyorum sonra kendi kendime dedim ne gerek var ne onlar gibi bir özel şeyini paylaşıyorsun ne de kullanıyorsun sadece zaman geçsin diye kullandığımı fark ettim kapattım. Kendini bilmek önemli asıl olması gereken sanırım.