Arkadaşlar bugün teşhis koydu psikiyatrist evham hastalığı dedi evham hastalığıni söylersem onuda araştırırsın şimdi dedi bilginiz var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Endişe, evham, kaygı, korku hisleri sinir uçlarımızdan Adrenalin ve Kortizol adlı stres hormonları salgılanmasına yol açıyor. Bu maddeler kalbimizi daha hızlı çarptırır, tansiyonumuzu yükseltir, çarpıntı, titreme, terleme, bunaltı hissi, nefes alamama, boğuluyormuş gibi hissetme gibi belirtilere neden olur. buna gerek yok biraz sakin olmayı tafsiye ederim sana..
03 Yorumla- Soran11 ay
Evet öyleymiş ağır depresyona girdim şizofren olma korkusuyla gittim
- 11 ay
merhaba.. yani abartılı bir hal alirsa bu durum aşırı takıntılı ve mutsuz bir hal almaya başlar bu gidiş seni üzmeye hata içinden cıkılmaz bir durum içine gire bilirsin sakıin olmayı dene lütfen çok sıkıldıgında ya da çok bunaldıgında kendini hemen temiz hava bulundugun ortamdan uzak durman gerek ..
- 11 ay
hoşuna gidermi bilmem :) tavsiye ederim dinle
https://www.youtube.com/watch?v=3kBgu1KJgNw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- 11 ay
telaş yani kendi kendine aman kötü olacak aman şu şöyle olacak tarzı sanırm
06 Yorumla- Soran11 ay
Evet evet öyleymiş niye anksiyete değil evham diyolar korkuyorum
- 11 ay
ya hepsi aynı boş ver
- Soran11 ay
Ağır depresyona girdim mecburiyetten gittim
- 11 ay
şu devirde kim sağlam ki
- Soran11 ay
şu an şeyden korkuyorum ankiseyet okbye döner mi
- 11 ay
Bu şekilde devam edersen olası, hobi edin varsa onları yap, araştırma yap yeni şeyler öğren, bulmacada çöz veya kitap oku sudoku terapi gelir kimisine, mandala miydi neydi stres boyama kitapları al yap renklendir
- 11 ay
Anksiyete hastalığın var işte bak google dan
01 Yorumla- Soran11 ay
Baktımda emin olamadım
İyi Bi durum degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi