Ertesi gün hapı kullanan eşimde böyle bir durum var, nasıl çözülebilir?

Merhabalar, tıbbi görüş istiyorum saçma ve işe yaramaz cevapları kendinize saklayin. Eşimle birlikteliğimiz sırasında hiç başımıza gelmeyen bir hadise gerçekleşti, detay vermek istemiyorum işin sonunda B planı hapı aldım ve kullandı.

(Sağlık geçmişi: Bir kaç sene önce Tiroid kanseri geçirdi ve sonrasında tiroidi alındı. Şu anda euthyrox (dışarıdan tiroid hormonu) kullanıyor. Adet döngüsü düzenli. ) (Daha önce ertesi gün hapı veya kürtaj falan almadı ve herhangi bir işlem uygulanmadı, hamilelik de geçirmedi)

Hap etki göstermeye başladığında ilk 2 gün yataktan çıkamayacak kadar ağrısı ve kanaması oldu. Hastaneye gitmeyi teklif ettim ama istemedi ilk 3 gün normal olduğunu öğrendik araştırdık. Bu gün 6. gün ve ağrısı hafifledi fakat halen kanaması oluyor ve sağ yumurtalığında ağrısı var (özellikle hareket ederken).

Yardım etmek için elimden geleni yapıyorum, biraz yürüyüşe çıkardım temiz hava alsın belki iyi gelir diye, ağrı kesiciler kullandı vs ama geçmedi. Hastaneye gitmeyi reddediyor (tesettürlü değil ama özel alanları hakkında çok tutucu, geçmişte bir travmatik öyküsü var) Bu durumu yaşayan var mı? Ve varsa ne yaşadı nasıl çözdü?

Güncellemeler
+1 yıl
Dostlar, Türkiye'de yaşamıyoruz ve bulunduğumuz ülkede doktor görmek için en az 2 ay beklememiz gerekiyor ve aciller böyle durumları acil olarak nitelendiriyor. Acil onlar için ölüm kalım veya kemik kırılması dikiş gerektiren büyük yaralar vs. 2 ay öncesinde doktor görmek için Türkiye'ye gelmemiz gerekiyor yani çok kritik olmadıkça olası değil
Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar arkadaşlar, uçak bileti almıştık TRye gelmek için ama ağrı kanama acı her şey azalarak yok oldu, mensturasyon dönemi de bu akşam itibariyle başlamış oldu. İyi dilek ve yorumlarınız için teşekkür ederiz. Büyük bi korku yaşadık ama neyse ki yoluna girdiğini düşünüyoruz her şeyin. 🙏
Ertesi gün hapı kullanan eşimde böyle bir durum var, nasıl çözülebilir?