Eşimin hap kullandığını öğrendim. Yıkıldım, ne yapsam?

merhaba 10 senelik çok mutlu bir ilişkim 2 çocuğumun babası canımdan çok sevdiğim eşimin hap kullandığını öğrendim. Çok kötü hissediyorum kendimi. Eşim arada alkol alan. Geçmişte esrar içen ( hala arada içtiğini düşünüyorum ) biri. Hayatını etkilemez. Bize hiçbir şekilde yansımaz. Çok mutlu bir evliligimiz vardı. Kendisi 35 yaşında aklı başında müthiş bir insan. 2 çocuğumuz var. Biri bebek diğeri 4 yaşında otizm riski var. Onunla mücadele ediyorum zaten kafayı yemek üzereyken esimin telefonunda yarım hap içtiğini yazdığını. Satan kişiyle wp da konuştuğunu gördüm. Sorduğumda asla öyle bir şey olmadığını söyledi. Çok büyük bir tepki verdi mesajlarına baktığım için. Ve çok büyük kavga ettik. Ben kendimi bilmiyor muyum. Makarasına birseydi. Geçmişte de birkaç kez kullanmıştım belki 10 sene önce 2 kere. Ben aptal mıyım 2 çocuğum var kendimi yakayım eğer kullanıyorsam çocuklarımı gormiyim tarzinda tartışmadan birkaç gün sonra bir açıklaması oldu. Bu akşam tartismamizin 5. Gününde. Aynı adamla sarı olan nasıldı ama diye bir mesaj aldığını gördüm. Tekrar yıkıldım. Şuanda uyuyor çocuklarım ve eşim. Ben kafayı yemek üzereyim. Duygusal olarak çok güçsüz biriyim. Mesleğim var ama küçük bebeğim var ve çalışmıyorum. Nasıl ayakta durucam ne yapicam bilmiyorum. Ailemin evine dönemem.. ama bu evde artık nasıl yaşarım. Bu işin kurtulusu var mı. Biliyorum her şey onda bitiyor ben ne yapsam nafile. Ama hayat neden bu kadar zor olmak zorunda. Mutlu giden hayatım birden otizm ve bağımlılık üzerine yerle bir oldu. Üzüntümü bile yaşama lüksüm yok. Çocuklarım için ayakta durmak zorundayım. Ama o gücü kendinde göremiyorum. Kendime kızıyorum en çok. eşime kızıyorum bize bunu nasıl yapar. Ve bana verdiği o büyük tepki. Suçsuz olduğum halde vurması. Sanırım suçlu psikolojisi. Ben ne yapicam :(
Eşimin hap kullandığını öğrendim. Yıkıldım, ne yapsam?