Eşime birdaha nasıl guvenicem sizce ne hapı kullanmistir?

Dün çok mitluyduk misafirlikteydik yedik içtik eğlendik eve geldik gece 12 gibiydi dedi ben bı arkadasima bayramlasmaya gidicem beni beklio gelcem hemen dedi tam dedim yarım saati geçti ben aradım nerde kaldin falan diye geldiğinde sarhoş gbi denge kaybı vardı noldu niye tuhaf yuruyon dedim bişey demedi hiç bişey kokmuyodu telefona bakarken ellerinin titredigini gördüm senin halin ne yurumen değişmiş ellerin titrio gözlerin kirmizi dedim saçmalamaya başladı babamı özledim iyi değilim üzgünüm falan filan sonra ben ısrarla sordum kavga çıkarttım dedi geciktirici aldım ne alaka ne gerek vardı falan dedim inanmadım ısrarla hala sormaya devam ettim adını bilmiyorum hap içtim dedi ve baygın şekilde yattı ben odada sabahlara kadar ağladım birdaha olmucak dedi hata yaptım falan dedi ne kullandığını soylemiyo sizce ne kullandı u. y. s. t. r. c. u şüpheleniyorum yoksa başka biseymi çok canm skkin bırakıp annemlere gitmeyi dusundum annesine söyledim oglunla konuş biseyler kullanmış die annesine bişey yok die gönderdi falan ama bugün akşama kadar kavga ettik hep ozirdilerim olmucak ben hiç kullanmiyodum hata oldu şöyle böyle dedi durdu ben bidaha nasl guvenicem ya devamı gelirse neden böyle yapmış olablir diye düşünmekten kafayı yicem

Eşime birdaha nasıl guvenicem sizce ne hapı kullanmistir?