AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. Evlendikten sonra kadınlarda oluşan enfeksiyonun yüzde doksanı eş kayanklı olur. Kadınlar çok hassastır ve erkeğin titizliğine üst düzey dikkat etmesi gerekir. Titizlik sadece suyla sabunla yıkamak değil bunun ötesinde erkeğin normal zamanlarda tuvaletini yapma şekline bile dikkat etmesi gerekir. Ayakta tuvaletini yapan ،tuvaletini yaptıktan sonra hemen giyinip çıkan ( tuvaleti bittikten sonra bekleyip hareket edip en ufak damla kalmayana ve kuru olana kadar beklemeyen) ve daha bir sürüsüne dikkat etmeyen adamların maalesef eşleri sürekli enfeksiyon olurlar. Kadın tedavi edilmeye çalışılır halbuki sorun etmektedir. Yaşan stilini değiştirmesi ve tabiki beslenmesini de düzenlemesi gerekir erkeğin. Aynı şekilde sigaraa alkol tüketen beslenmesine dikkat etmeyen erkeklerin vücut phıda değişiyor mikrobik yapıları da değişiyor. Ve maalesef eşleri ne kadar kendilerine dikkaet etseler de sürekli enfeksiyon kapıyorlar. Dediğiniz gibi bu kadar uzun süreli bir enfeksiyonsa bu sizden de kaynaklı olabilir ikiniz birlikte ele alınarak tedavi olmalısınız ve üste anlattığım kısımlara üst düzey dikket etmelisiniz. Bir de prezarvatif kullanımı , kadınlarda enfeksiyon yapabilir. Yani kadının vücuduna aldığı her şeyin tertemiz ve doğasına uygun olması gerekir. İyi ve sağlıklı günler dilerim
Prezervatif kullanmıyoruz temizliğe dikkat ediyoruz bende her hangi bir belirti yok
Yok zaten erkekte belirti olmaz. Sadece kadında olur
Anatomik olarak çünkü kadın vücuda alandır
Bir de şimdi aşağıda anlattıklarınızı okuyunca aklıma geldi. Pelvik inflamatuar hastalık gibi bir dıurmda olabilir
O nasıl bir hastalık
Bunun için ilaç sadece yeterli gelmez. Pelvik egzersizleri pelvik gevşeme güçlendirme vs yapan yani pelvik taban ve cinsel kasları güçlendirecek eğitim veren bir fizyoterapiste görünmelisiniz
Teşekkür ederim ysrd olduğunuz için
Çünkü pelvik taban dediğimiz kas grubu hem cinsellik hem üreme hem boşalma sistemi hem de vücudun taban kısmını oluşturan kaslardan ve sinirlerde oluşur. Ama bu kaslar ve yapılar oldukça incedir Bazen bu kaslarda zayıflık , pelvik kontroldeki zayıflık, ya da zayıf kadınlarda (zayıf olmasa bile da kasılması fazla olan kadınlarda). , kontrolcü kişiliği olup gevşemeyen kadınlarda vs vs cinsellik sırasında bu kaslar zarar görür minik düzeyde hasar gördüğü iiün sürekli enflamasyon gelişir
ve geçmeyen bir ağrı yapar. Burada kadına pelvşk taban eğitimi verilmesi gerekir. Gevşemeyi ve açılmayı. Cinsel kaslarını kontol etmeyi öğrenmesi gerekir
Ve korkulacak bir şey yoktur. Bir çok kadında kaslar zayıf oldupu için bu problemle karşılaşır. Ama dediğim gibi siz bence bir fizyoterapiste de görünün pelvik taban çalışın
Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Alanım dahilinde yardımcı olmaya çalıştım. Çok geçmiş olsın
Bitki çayı olarak da aslında kullanılabilecek birçok şay vardır rahatlatmak için , adaçayı , Melisa , papatya , kekik , rezene , aynı Sefa gibi çaylar.. Bunlar özellikle kadın pelvisi ve rahimle ilgili problemlerde etkilidir
Tekrar teşekkür ediyorum sağolun
İlaçları kullanalı kaç gün oldu eğer yeni ise birkaç gün daha devam etsin
7,8 aydır bu şekilde
Aaaa başka doktora gitsin bunun bitkisel tedavisi olsa bile fayda etmez bence
Hem özel hem devlete gittik ayrı antibiyotik veriyorlar ama ne ağrısı geçiyor nede acı bazen sadece azalıyor
sanmiyorum