Sağlık Bugün de hastayız, bugün de parasısız. Sizde durumlar nedir? lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 Güncellemeler+1 yıl Mühendisim canımlar çalışıyom ama çalışan insanlarda parasız olabilir :D Neyse ben sunum hazırlamaya gidiyorum :D ŞANS DİLEYİN Bugün de hastayız, bugün de parasısız. Sizde durumlar nedir? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Bence de durum aynı maalesef https://www.youtube.com/embed/sJXZ9Dok7u8 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 349 cevap paylaştı. Hasta değilim (sadece biraz üşüttüm karnımdan) Ama parasızlık var maalesef kgjk 1 8 Yorumla eflani7878 +1 yıl boş ver para dediğin ne ki sağlık önemli Yorumla thecutewitch +1 yıl @eflani7878 doğru haklısınız 👍 Yorumla eflani7878 +1 yıl 😊 Tsk ederim ❤❤ Yorumla thecutewitch +1 yıl @eflani7878 rica ederim 🙏 Yorumla eflani7878 +1 yıl Çok kibarsiniz Yorumla thecutewitch +1 yıl @eflani7878 teşekkür ederim o sizin kibarlığınız 🤗 Ama uzatmayalım soru sahibi rahatsız olmuştur bildirimlerden Yorumla lolly_gag +1 yıl estağfurullah Yorumla eflani7878 +1 yıl Umarım olmamistir Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Geçmiş olsun linkedin profilini aktif et birkaç paylaşımda bulun işinle alakalı 1 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl neden Yorumla prophetx +1 yıl İş bulmanı kolaylaştırır Yorumla lolly_gag +1 yıl işim var ki Yorumla prophetx +1 yıl bugünde parasız yazınca çalışmıyorsun zannettim ne bileyim :D Yorumla
grkyfdn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl İyiyim hamdolsun ve para konusunda da bir eksiğim yok. Allah hamd edene en iyi şekilde gönlünce verendir. 2 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Geçmiş olsun. Gayet enerjik ve huzurluyum çok yoğun çalışmama rağmen, sanırım çalışmak benim enerji kaynagim 1 0 Yorumla
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun. Hastalık falan yok da psikolojik sağlığım iyi değil, param ise var yani... Dikkat et kendine 1 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Bu video benden size gelsin o zaman 😅https://youtu.be/ycuMYdnc2iU?si=jyDJ3N2uzS9GgEXp 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Knk seninde iyi olduğun zamanı daha hiç görmedim ki 😂😂😂 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Bizde de işteyiz ilk iş günü çekilmiyor geçmiş olsun mühendis paracı hatun 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 962 cevap paylaştı. Maalesef ki alerjik öksürükle mücadele ediyorum. Kuru hava mahvetti beni 1 0 Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hasta değilim, param da var bu dönemde. Şanslı hissediyorum. 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Gecmis olsun sagligina kavusta para isi kolay 1 0 Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Evet çalışmayana zor çalışana daha zor hayat çok zorrrr 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. bizde durumlar şöyle 😂😂 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 370 cevap paylaştı. Geçmiş olsun sana benim sağlığım ve enerjim gayet yerinde.Para konusuna gelirsek biraz borcum var ama hallediyorum. ✋ 1 0 Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Normal ama biraz üzgün 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Noldu Yorumla _Chava_ +1 yıl Sürünüyoruz dndhdj Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. Rengin solmuş senin ya nolmuş sana 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl grip Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Geçmiş olsun baya ağır geçiyor sanki Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aynı kaderi yaşamamız.. 1 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl ülkece aynıyız Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 350 cevap paylaştı. çingenelik var mı sende? merak ettim 1 3 Yorumla lolly_gag +1 yıl evet var Yorumla acayipadamm +1 yıl nerelisin ki. Yorumla acayipadamm +1 yıl ebru gündeşe benziyon biraz Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Boynuna ne oldu 1 8 Yorumla lolly_gag +1 yıl doğum lekesi Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Montaj olmasın Yorumla lolly_gag +1 yıl YOO Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Yooo deme Yorumla lolly_gag +1 yıl BOYNUM DERKEN KAŞIMIN KENARINIMI DİYRSUN Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Niye eğri diyorum 😂 Yorumla lolly_gag +1 yıl Deveyim ben :D Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Hahah mikrop 😂😂 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun. Hayırdır 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Grip Levi01adana +1 yıl Traufle al çok hızlı iyilestiriyor.
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geçbiş olsun çalışmıyor musun 1 6 Yorumla lolly_gag +1 yıl maalesef Yorumla Projectmachine +1 yıl Ne mezunusun Yorumla lolly_gag +1 yıl endüstri mühendisi Yorumla Kutay38382 +1 yıl Sağlık olsun Yorumla Projectmachine +1 yıl @lolly_gag nerde yaşıyorsun Yorumla Projectmachine +1 yıl Bence zengin koca bul 😀😀 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hastalık devam para var 1 5 Yorumla lolly_gag +1 yıl iyi bari sağlık olsun da Yorumla Tendenönceruh +1 yıl İçim dışım ilaç olduSana da geçmiş olsun Yorumla lolly_gag +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Kutay38382 +1 yıl İstanbul gibi bir yerde iş bulmak çok zor bir mucize adata Yorumla Tendenönceruh +1 yıl @Kutay38382Evet çok zor bir metropol her konuda Yorumla
aklımdacoksoru Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Dün hasta ve parasızdım bugün arabayı sattım para geldi hastalık stabil.. 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bugün çok benzer giyinmişiz :) 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl öyle mi Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Valla :) Yorumla
Herşeyibilenadam014 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Geçmiş olsun, neyin var 1 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl grip Yorumla Herşeyibilenadam014 +1 yıl Doktora gittin mi Yorumla lolly_gag +1 yıl yok ya Yorumla Herşeyibilenadam014 +1 yıl Gitseydin ya, salgın var Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çok şükür durumumuz da keyfimizde daha iyi :) 1 0 Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Para çok harcamaya vakit yok 1 2 Yorumla sssunshinee +1 yıl Biz senin yerine harcarız reis sorun yok kdndkdn Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl @sssunshinee 😏😏😀😀😀 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Parayı dert etme önemli olan sağlık 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yok ben bugün mutluyum. (Akıl hastasıyım) 1 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 773 cevap paylaştı. Geçmiş olsun bende sün tansiyon için lava başladım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ama güzellikte süpersin maşallah 1 0 Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Durumlar çok Iyi, dahada iyi olacak. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Asko bende ayni ya ne yapalım malum zengin bir erkek bulsak sorun çözülecek sanki ya :) 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doktor değiliz ATM değiliz. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. param var ve iyileştim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç hasta gibi durmuyorsun neyse. Geçmiş olsun. 1 0 Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Efek ile boyle bir sonuç çıkıyorsa , efeksiz aman allahim 0 9 Yorumla lolly_gag +1 yıl nasılım kategorisinde değil soru farkındaysan o yüzden yallah Yorumla Liim10 +1 yıl Gral foto paylaşmışın ama yinede sen bilirsin Yorumla lolly_gag +1 yıl nasılım demedim yalnız, soru içeriğinde de nasılım sizce yazmıyor Yorumla Liim10 +1 yıl Foto paylaşmışin bende fikrimi söyledim graaal Yorumla lolly_gag +1 yıl sormadım ki ama? Yorumla Liim10 +1 yıl Bu kadar sinirlenme , herkes seni guzel bulacak diye bir kanun yok , biri olumsuz bir sey söyleyince hemen savaş açma. Yorumla lolly_gag +1 yıl YA NE kıt zekalısın hala yazdıklarımı anlamıyor Yorumla Liim10 +1 yıl Allah yardımcın olsun gral , umarım herkes seni güzel bulur. Yorumla lolly_gag +1 yıl Ya bas git germe beni Yorumla
Brkmerall Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Maaşı sabah aldım öğleye bitti 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl geç bitmiş benim 10 dk sürüyor Yorumla Brkmerall +1 yıl Hahaha ne diyosun sendemi kira ödüyosun Yorumla
Gezentiki Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Geçmiş olsun Öğrenci misin 1 7 Yorumla lolly_gag +1 yıl çalışıyorum Yorumla Gezentiki +1 yıl Meslek ne ne iş yapıyorsun Yorumla lolly_gag +1 yıl mühendisim Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl ne mühendisliği? Yorumla Gezentiki +1 yıl Mesleğin güzelmiş geliri iyi değil mi? Yorumla lolly_gag +1 yıl idare eder Yorumla Gezentiki +1 yıl Parasızım demişsin 😂 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 710 cevap paylaştı. Geçmiş olsun güzelim 😊 1 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ooo arzu hanimin muhteşem değişi miiii 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Ne alakasız bir cevap CazibeKedisi +1 yıl Ne alakasız bir soru..
hayall95 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl hasta değilim şükür ama fakirim 😿 1 1 Yorumla GüneyM +1 yıl @hayall9 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı. Kötü 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 595 cevap paylaştı. Fak fakiriz devam ke 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Bence de durum aynı maalesef
https://www.youtube.com/embed/sJXZ9Dok7u8Hasta değilim (sadece biraz üşüttüm karnımdan)
Ama parasızlık var maalesef kgjk
boş ver para dediğin ne ki sağlık önemli
@eflani7878 doğru haklısınız 👍
😊 Tsk ederim ❤❤
@eflani7878 rica ederim 🙏
Çok kibarsiniz
@eflani7878 teşekkür ederim o sizin kibarlığınız 🤗
Ama uzatmayalım soru sahibi rahatsız olmuştur bildirimlerden
estağfurullah
Umarım olmamistir
Geçmiş olsun
linkedin profilini aktif et birkaç paylaşımda bulun işinle alakalı
neden
İş bulmanı kolaylaştırır
işim var ki
bugünde parasız yazınca çalışmıyorsun zannettim ne bileyim :D
İyiyim hamdolsun ve para konusunda da bir eksiğim yok. Allah hamd edene en iyi şekilde gönlünce verendir.
Geçmiş olsun. Gayet enerjik ve huzurluyum çok yoğun çalışmama rağmen, sanırım çalışmak benim enerji kaynagim
Geçmiş olsun. Hastalık falan yok da psikolojik sağlığım iyi değil, param ise var yani... Dikkat et kendine
Bu video benden size gelsin o zaman 😅
https://youtu.be/ycuMYdnc2iU?si=jyDJ3N2uzS9GgEXpKnk seninde iyi olduğun zamanı daha hiç görmedim ki 😂😂😂
Bizde de işteyiz ilk iş günü çekilmiyor geçmiş olsun mühendis paracı hatun
Maalesef ki alerjik öksürükle mücadele ediyorum. Kuru hava mahvetti beni
Hasta değilim, param da var bu dönemde. Şanslı hissediyorum.
Gecmis olsun sagligina kavusta para isi kolay
Evet çalışmayana zor çalışana daha zor hayat çok zorrrr
bizde durumlar şöyle 😂😂
Geçmiş olsun sana benim sağlığım ve enerjim gayet yerinde.
Para konusuna gelirsek biraz borcum var ama hallediyorum. ✋
Normal ama biraz üzgün
Noldu
Sürünüyoruz dndhdj
Rengin solmuş senin ya nolmuş sana
grip
Geçmiş olsun baya ağır geçiyor sanki
Aynı kaderi yaşamamız..
ülkece aynıyız
çingenelik var mı sende? merak ettim
evet var
nerelisin ki.
ebru gündeşe benziyon biraz
Boynuna ne oldu
doğum lekesi
Montaj olmasın
YOO
Yooo deme
BOYNUM DERKEN KAŞIMIN KENARINIMI DİYRSUN
Niye eğri diyorum 😂
Deveyim ben :D
Hahah mikrop 😂😂
Geçmiş olsun. Hayırdır
Grip
Traufle al çok hızlı iyilestiriyor.
Geçbiş olsun çalışmıyor musun
maalesef
Ne mezunusun
endüstri mühendisi
Sağlık olsun
@lolly_gag nerde yaşıyorsun
Bence zengin koca bul 😀😀
Hastalık devam para var
iyi bari sağlık olsun da
İçim dışım ilaç oldu
Sana da geçmiş olsun
teşekkür ederim
İstanbul gibi bir yerde iş bulmak çok zor bir mucize adata
@Kutay38382
Evet çok zor bir metropol her konuda
Dün hasta ve parasızdım bugün arabayı sattım para geldi hastalık stabil..
Hastalık yok çok şükür ama parasısız haa birde aşk yok aşk...
geçmiş olsun.
teşekkür ederim
Bugün çok benzer giyinmişiz :)
öyle mi
Valla :)
Bugunde kafamiz agridi
Geçmiş olsun, neyin var
grip
Doktora gittin mi
yok ya
Gitseydin ya, salgın var
Hasta değilim ama parasızım şükür 😂
Çok şükür durumumuz da keyfimizde daha iyi :)
Para çok harcamaya vakit yok
Biz senin yerine harcarız reis sorun yok kdndkdn
@sssunshinee 😏😏😀😀😀
Parayı dert etme önemli olan sağlık
Yok ben bugün mutluyum. (Akıl hastasıyım)
Geçmiş olsun bende sün tansiyon için lava başladım
Ama güzellikte süpersin maşallah
Durumlar çok Iyi, dahada iyi olacak.
Asko bende ayni ya ne yapalım malum zengin bir erkek bulsak sorun çözülecek sanki ya :)
Doktor değiliz ATM değiliz.
Geçmişler olsun
param var ve iyileştim
Hiç hasta gibi durmuyorsun neyse. Geçmiş olsun.
Efek ile boyle bir sonuç çıkıyorsa , efeksiz aman allahim
nasılım kategorisinde değil soru farkındaysan o yüzden yallah
Gral foto paylaşmışın ama yinede sen bilirsin
nasılım demedim yalnız, soru içeriğinde de nasılım sizce yazmıyor
Foto paylaşmışin bende fikrimi söyledim graaal
sormadım ki ama?
Bu kadar sinirlenme , herkes seni guzel bulacak diye bir kanun yok , biri olumsuz bir sey söyleyince hemen savaş açma.
YA NE kıt zekalısın hala yazdıklarımı anlamıyor
Allah yardımcın olsun gral , umarım herkes seni güzel bulur.
Ya bas git germe beni
Maaşı sabah aldım öğleye bitti
geç bitmiş benim 10 dk sürüyor
Hahaha ne diyosun sendemi kira ödüyosun
Geçmiş olsun
Öğrenci misin
çalışıyorum
Meslek ne ne iş yapıyorsun
mühendisim
ne mühendisliği?
Mesleğin güzelmiş geliri iyi değil mi?
idare eder