Acil bakar misiniz cok bunaldim konusacak kimsem yok hasta oluyorum acil bakar mısınız?

Hastaydim yeni yeni toparlamistim tekrardan olanlardan sonra hasta oldum yedigim herseyi midem atmaya başladi tam iyileşmiştim. Konuya geliyim 1 bucuk yil bir ofiste calisiyorum 25 yasindayim yonrticime asik oldum 34 yasinda benjm basta kendisine ilgim yoktu onun bana karsi vardi sonra aylar sonra benim ona karsi ilgim olustu ve 1 yil sonra acilmaya karar verdim ama yemin ederim onunda ilgisi vardi yanlis anlamadim soyledim hislerimi oda dedi yari evliyim dedi peki dedim kapattim telefonu yarin istifa ettim kabul etmedi istemedi cikmami ekmegimden etmek istememis esiyle sadece dini nikahlari varmis resmi nikahlari yokmus ayri sehirdelermis ve herkesten sakliyormus evli oldugunu bende evli oldugunu duydugumdan beri hep kactim ondan 2 hafta olucak neredeyse o bana karsi normaldi gulumsuyordu sohbet ediyordu normal olmaya calisiyordu bende yavas yavas normale donmeye baslamistim izin aldim yarin icin hastaydim tedavi surecindeydim o biliyordu ona dedimki tedavi surecindeydim birakmak zorunda kaldim bende birseyler ters gidiyor neden biraktin dedi doktorumdan dolayi simdi kadin doktora gidicem zaten dedim peki dedi yarin istersen tum gun gelme dedi simdi işle ilgili mesaj attim maaşimi fazla yatirmislar bilginiz var mı diye sordum cevap vermiyor cevrimici ben çikolata felan cok seviyorum aldigimda sadecw kendime degil herkese aliyordum yoneticimde me kadar verdin diye sorup duruyordu parasini vermek icin ben soylemiyordum buyuk ihtimal onun icin herneyse benden neden kaciyor neden ilgili davrandi o zaman
Acil bakar misiniz cok bunaldim konusacak kimsem yok hasta oluyorum acil bakar mısınız?