Hastaydim yeni yeni toparlamistim tekrardan olanlardan sonra hasta oldum yedigim herseyi midem atmaya başladi tam iyileşmiştim. Konuya geliyim 1 bucuk yil bir ofiste calisiyorum 25 yasindayim yonrticime asik oldum 34 yasinda benjm basta kendisine ilgim yoktu onun bana karsi vardi sonra aylar sonra benim ona karsi ilgim olustu ve 1 yil sonra acilmaya karar verdim ama yemin ederim onunda ilgisi vardi yanlis anlamadim soyledim hislerimi oda dedi yari evliyim dedi peki dedim kapattim telefonu yarin istifa ettim kabul etmedi istemedi cikmami ekmegimden etmek istememis esiyle sadece dini nikahlari varmis resmi nikahlari yokmus ayri sehirdelermis ve herkesten sakliyormus evli oldugunu bende evli oldugunu duydugumdan beri hep kactim ondan 2 hafta olucak neredeyse o bana karsi normaldi gulumsuyordu sohbet ediyordu normal olmaya calisiyordu bende yavas yavas normale donmeye baslamistim izin aldim yarin icin hastaydim tedavi surecindeydim o biliyordu ona dedimki tedavi surecindeydim birakmak zorunda kaldim bende birseyler ters gidiyor neden biraktin dedi doktorumdan dolayi simdi kadin doktora gidicem zaten dedim peki dedi yarin istersen tum gun gelme dedi simdi işle ilgili mesaj attim maaşimi fazla yatirmislar bilginiz var mı diye sordum cevap vermiyor cevrimici ben çikolata felan cok seviyorum aldigimda sadecw kendime degil herkese aliyordum yoneticimde me kadar verdin diye sorup duruyordu parasini vermek icin ben soylemiyordum buyuk ihtimal onun icin herneyse benden neden kaciyor neden ilgili davrandi o zaman
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ya emin misin adam yönetici evet anlık hoslanma olabilir ama aşık olmamıstır maası fazla yatırması kendinde hata buldu diye dert etme işine gücüne bak her şey normale döndüyse yasanmamıs say bide bir psikyatre görün psikoloji doktoruna
Neden
Ben kendjmi yanlis ifade ettigim icin pek anlayamamissiniz ozet geciyim buradan
5 gun once yoneticime açildim 1 bucuk yil beraber calisiyoruz ilk ise girdigimden beri hep yanimda oldu duygusal bir sey yok gibiydi ama sonra bana karsi duygusal anlamda hisleri var gibiydi beni patronumdan personelden kiskaniyordu etrafimda donuyordu surekli konusmaya calisiyordu kadin elemena ben onunla konusmak istiyorum o kaciyor burada kimseyle konusmadigim kadar onunla konusuyorum o konusmuyor demis benim o zaman ilgim yoktu ona karsi sonra sonra olustu ve bariz belli ediyordum ister istemez oda anliyordu sadece o degil personeller bile cunku ona karsi cok heyecanlaniyordum oda abi kardes agzi yapmaya baslamisti brndr ona o surekli onu diyince ona abi dedim kahvalti yapiyordu yarida birakip bana tavir almisti bu sekilde benim kafami cok karistirdi her neysr artik 1 yil sonun soylemek istedim aradim dedim
Cagirdi beni konustuk dedi imam nikahli evliyim milyonda bir insanin basina gelecek sey benim basima geldi bende kaderim bu diyip yasiyorum kagit ustu bisey yok o ayri sehirde dedim bana bekarim demistiniz oda kimseye ozelimi demek zorunda degilimki ama bende de hata dedi kimse bilmiyor senden baska kimseye soylemiyecegini dusunuyorum dedi sen isin icindesin diye soylemek zorunda kaldim dedi
Blorf yapiyorum zannetti sen bilirsin cikiyorsan dedi bende cikiyorum dedim korktu patron yok dedi gelmesini bekliyorum dedim oda benim yzujmden cikiyorsyn kimsenin ekmegiyle oynamak istemem ben herkes iyi yerlerde olsun istiyorum sen cekingensin o yuzden sana oyle yaklastim abi kardes olarak yaklastim dedi ama asla oyle degildi her neyse peki dedim o gun bugun kendisiyle konusmuyorum iş disinda konustugumda da yuzunr bakmiyorum onun oldugu yere girmiyorum o gelince cikiyorum
Oda şu an benden kaciyir
Belkide karakteri flörtözdü, en azından sonradan evli olduğunu söylemiş daha büyük şok yaşamadın. Umarım iyileşirsin
Sadece bana karsi oyleydi
5 gun once yoneticime açildim 1 bucuk yil beraber calisiyoruz ilk ise girdigimden beri hep yanimda oldu duygusal bir sey yok gibiydi ama sonra bana karsi duygusal anlamda hisleri var gibiydi beni patronumdan personelden kiskaniyordu etrafimda donuyordu surekli konusmaya calisiyordu kadin elemena ben onunla konusmak istiyorum o kaciyor burada kimseyle konusmadigim kadar onunla konusuyorum o konusmuyor demis benim o zaman ilgim yoktu ona karsi sonra sonra olustu ve bariz belli ediyordum ister istemez oda anliyordu sadece o degil personeller bile cunku ona karsi cok heyecanlaniyordum oda abi kardes agzi yapmaya baslamisti brndr ona o surekli onu diyince ona abi dedim kahvalti yapiyordu yarida birakip bana tavir almisti bu sekilde benim kafami cok karistirdi her neysr artik 1 yil sonun soylemek istedim aradim dedim
Cagirdi beni konustuk dedi imam nikahli evliyim milyonda bir insanin basina gelecek sey benim basima geldi bende kaderim bu diyip yasiyorum kagit ustu bisey yok o ayri sehirde dedim bana bekarim demistiniz oda kimseye ozelimi demek zorunda degilimki ama bende de hata dedi kimse bilmiyor senden baska kimseye soylemiyecegini dusunuyorum dedi sen isin icindesin diye soylemek zorunda kaldim dedi
Blorf yapiyorum zannetti sen bilirsin cikiyorsan dedi bende cikiyorum dedim korktu patron yok dedi gelmesini bekliyorum dedim oda benim yzujmden cikiyorsyn kimsenin ekmegiyle oynamak istemem ben herkes iyi yerlerde olsun istiyorum sen cekingensin o yuzden sana oyle yaklastim abi kardes olarak yaklastim dedi ama asla oyle degildi her neyse peki dedim o gun bugun kendisiyle konusmuyorum iş disinda konustugumda da yuzunr bakmiyorum onun oldugu yere girmiyorum o gelince cikiyorum
Konuya geliyim kısmından sonrasını okumadım kandırıldığım yerde durmam
Eminim sen bile ne dedigini bilmiyorsun
Farkindayim karisik anlattigimin
Hemde öyle böyle değil ikinci kelimeyi birinci kelimeye bağlayamadım nxndj :)
Buradan ozet geciyim o zaman:)
Bence özet geçme, evli bir adamın hiç bir seyine kanma derim adam eşini seviyor mu bilmiyorum ama belki eşi onu çok seviyordur, yaparmisin bilmem ama bence o iş yerini de değiştir. :)
Yarini istifa ettim dedi benim yuzumden cikmani istemem kimsenin ekmeginde etmek istemem felan dedi cikmami istemedi
Yazıları Benim kafam mi almıyor 🤦 anlıyorum ama gene en ufak birşeyde içinizdeki hislere kapılır gidersiniz o yüzden o her ne kadar yok dese de çıkman uzaklaşman en doğrusu olur
Oda suanbbenden kaciyor
🤦🤦🤦
Gizli ilişki yaşamak istiyor
Istemiyor benden kaciyor
Aslinda iyiydi sonra kacmaya basladi
Sana asılan başka biri var mı? Belki ondan çekiniyordur.
Patronumdan aşırı kıskaniyor ama asla ondan cekinmez aksine inadina gelir
Sen öyle san. Tam senin olayın gibi bir sarmala şahit oldum.
Patronumunda ilgisi vardi bana sonra uxak durdu bende ondan uzaktim zaten
Yoneticimle oyle degildi onunla aramiz cok iyiydi oda cok iyiydi bana ve beni kiskaniyordu
Yanlız bir ortamda göz göze gel ve yavaş yavaş yaklaş dudaklarından öp
Nextle geç
Anlamadim
Var git yoluna sen
Bu adamdan hayır gelmez
Kafami cok karistiriyor beni uzmez zaten evli uzak duruyorum ama ayni is yerinde olmuyor surekli karsilasiyoruz
Zaten ilgisi var mı yokmu amaci ne hic bilmiyorum sadece kotu biri degil bana yapmaz bir kotuluk eminim oda tahmin edemezdi benim ona asik olacagimi
Ayrılacan o zaman yapacak bir şey yok
Kira oduyorum ama zaten baska is bakiyorum bulsam cikarim benim icin asiri zor yemin ederim bilseydim soylermiydim kose bucak kacmaktanda sıkıldım