İlk küçük oğlum oldu sonra büyük oğlum ben hafif bir şekilde hastayım bugün de kocam hasta bu kışın hastalık salgını var napıcaz yardım edin?
iğneler bile işe yaramıyor 😞
iğneler bile işe yaramıyor 😞
Aynen abla bu kış zatüre oldum çektim bir ay son 40 gündürde hala bir kırgınlık genizden akma öksürüp var sıcak su içiyorum şubu yok ben böyle bir kara kış korkunç hastalık çekerek geçirdğim kış hatırlamıyorum yaşamaktan soğudum artık
Kaç tane iğne oldun
öncelikle 12 iğne oldum zatüre idi ama havanda su dövmek oldu etkisi olmadı tam 9 gün sürdü iğne oluyorum yok arkadaş zerre katkısı yok ateş var 38.5 derecelerde yataklarda sürünüyorum sonra göğüs hastalıklarına gittim antibiyotik verdi ama antibiyotik çok çok güçlü olandan verdi onu kullanınca anca geçti azaldı iğnede antibiyotikti ama zerre katkı vermedi çok çektim. neyse aralıkta geçti son bir aydırda halsizlik öksürük var gıcık şeklinde bezdim artık çok
İyi iğneye dayanmışsın
Antibiyotik ler sonradan etkisini gösterir üşütmemeye bak tam iyileşene kadar
Çocukların var ben hastane aşı oluyorum doktorum ama çocukların bir geçmiyor hastalığı onlarda iğne oldu baya
Biliyorum canım
Anladım abla birde durumum var şöyle annem haklı mı diye sorcam?
Durumum yüzünden işte yaşım 20 benim sorunum senelerdir geceleri uykumda uyurken altımı ıslatıyorum hep bu durum geçmedi bu sorun yüzündende annem hep geceleri yatarken altımı muşamba çocuk bezleriyle bağlıyor mavi ve pembe renk yıkanabilir olan eski usül bezlerle altımı bağlıyor. Sert bu konuda herkesler biliyor zaten yıkayıncada ipe asıyor mahalledeki herkeslerde komşular biliyor geçene kadar hep naylon muşamba bezlerle altını bağlıycam senin diyor annem. Durumumuzda iyi değil belki ondan pisikolojik olarak oluyor bu durumum.
Mesaj at bana konuşalım özelden bu konu burda konuşulmaz canım
Geçmiş olsun. Vücut direnciniz düşük sanırım
26 yaşında 2 çocuk annesi kocasının hanımı. Ben evde kalmışım yahû. Doktora gidebilirsiniz.
Igne daha kotu ediyor zaten neden igne vuruldunuz bitkisel yollarla devam edin
Cevap
2Cevap
Bol vitamin C tüketimi. Brokoli, limon vs
Influenza testi yapın...
Umca sambucol c vitamini alın
Doktora gidin
Acile gidin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar