115.2 den 111.8 e düştüm bir haftada diyetisyen ile ama tatmin olmadım
fazla kilom olduğu için fazla gider sandım
115.2 den 111.8 e düştüm bir haftada diyetisyen ile ama tatmin olmadım
fazla kilom olduğu için fazla gider sandım
Bir haftada üç buçuk kilo çok iyi. Moralini bozma. Önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek. Beslenmeni sürdürülebilir kılmak. İstediğin kiloya bir yılda ulaş gerekirse ama sağlıklı şekilde ver ve kalıcı olsun kilon. Bazı haftalar hiç kilo veremeyebilirsin, bazen beklediğinden daha fazla verebilirsin. Tartı odaklı olma çok fazla. Önemli olan beslenme tarzını değiştirebilmek.
Teşekkür ederim ❤️
Merhalar öncelikle kendimi tanıtarak başlayayım yoruma ben uzun yıllar sporculuk ve antrenörlük yaptım sporculuk dönemlerinde ulusal birçok başarı elde ettim ve uluslar arası bazda birçok yarışmaya katıldım milli takım adına antrenörlük dönemlerinde ise birçok ulusal başarı elde eden sporcu yetiştirdim uluslar arası çapta ülkeyi temsil eden sporcularım oldu. Lise ve üniversiteli beden eğitimi üzerine okudum ve yüksek lisans yaptım. Anlayacağınız size söyleyeceğim hiçbir şey afaki kafadan rast gele şeyler değil hepsi olması gereken durumlar ki bunu anlamanız için kendimi tanıtarak başladım.
Başlangıç için sade beslenme ile bu ideal bunun yanına spor eklersen çok daha iyi sonuçlar alabilirsin eğer yardıma ihtiyaç duyarsan hem psikolojik olarak hemde spor konusunda yardımcı olabilirim.
Cevap
5Cevap
Çok iyi vermişsiniz, kararlı şekilde devam edin👍🏻
❤️❤️
Bir haftada 3,5 kilo çok iyi bu adamla devam edebilirsin her şey bir anda olacak diye bir şey yok bir yerden başlamışsın canını da sıkma
Teşekkür ederim❤️
Yani sıkma canını öbür şekil hızlı kilo verirsen sağlık sorunları yaşarsın bundan daha fazlası da olmaz evet kendisine barışık olsun senin durumun kötü bir şey değil yani
Ama hani ilk hafta çok sıkıydı 5 gitsin isterdim
Çok şey isteriz ama genel olarak olmaz bazen olmaması daha iyidir dediğim gibi yani 3,5 kilo mükemmel
Merci❤️
Ne demek güzellik sıkma canını
Gülümsettin, sağ ol
Hep gül zaten üzülecek bir durum yok keşke daha fazlası elimden gelse
Merci merci
Ne kadan nazik bir kadın omon yorrobi
😂😂😂😂😂
Açsana profil
Açam
Olma zaten
115 kilodan 3.5 vermek nedir ula
Devede kulak bile değil
Küstüm
1 haftada o kadar kilo bile çok. Bu işler sabırla olur. Bir ayda 15 kilo veremezsin.
Ama çok kilom var vucudum değişsin istiyorum bıktım
Anlıyorum ama sabırlı olmak zorundasın. İstediğin kiloya ortalama 6 7 ay içinde ulaşabilirsin.
Of anam of
Dert etme verirsin zamanla 90 kilo oldun mu o da sana yeter.
Bu arada ben tatmin ederim seni 😊
Daha yeni başladın zamanla daha çok verirsin
Ama başta en fazlası gitmezmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?