Arkadaşlar 25 gündür gezici bir ağrım var belim ve belimin üstü tam sirtimla belimin kesiştiği nokta ağrıyor geçmiyor
Fiziğe gittim dahiliyeye gittim bir şey yok mr dada yok yas 29 ne zmn geçecek bu ağrı ya :( bir Cvp yazın nolur bir sırtım agriyo bir belim ikisi dönüşümlü ağrıyo
Fiziğe gittim dahiliyeye gittim bir şey yok mr dada yok yas 29 ne zmn geçecek bu ağrı ya :( bir Cvp yazın nolur bir sırtım agriyo bir belim ikisi dönüşümlü ağrıyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
geçmiş olsun doktora gidin bence
mr temiz çıktı ise fibromyalji olabilir. fibromiyalji noktalari diye netten arat bu noktaların oldugu yerde oluşuyorsa ve dokunulduğunda ağrı artıyorsa o noktalarda fibromiyaljidir. ayrıca fibromiyalji sindirim sistemini bozabilir , kulaklarda çınlama yapabilir , depresyon anksiyete yapabilir
1 gün yatağa değildir yastıksız 3-4 saat aralıksız düz uyu geçicek emin ol geçmezse başka bir şey var
Sırt üstümü uyuycm
Evet düz ama
tamam çok sağol
Rica geri dönüş bekliyorum
b12 ile d vitamini takviyesi kullan organik yumurta ye sıcak duş al sonra kas gevşetici merhem sür merhem olacak krem değil o zaman geçer.
Onları alıyorum iki gündür
d vitamini normalde kilo başı 100 ünite hastalıkta 150 ünite şeklindedir. 50 kg isen 1 damlası 1000 ünite üründen 5 damla hastalıkta 7.5 damla kullanman gerekir. b12 ise minimum 1000 mg lık hap olmalı.
Damla dglki hap
damla al o zaman haptaki değerler bebek dozudur.
Evlimisin ya da bebek emziriyormusun
Hyrrr
Telefon elinde kaç saat oynuyorsun
5_6
Uzun süre ve boyun düzlwşmwsine yok açabilir bunun için göz hizanda kullanmalısın telefonu
Skolyozun olabilir egzersiz yapmayı dene
Yok onlar mr cetktrdim
düz yerde yat halıya uzan.
O zmn geçer mi
evet geçiyor. imkanın varsa yüz biraz havuzda.
fıtık olabilir
Yok o hiç bişi yok
geçen gün annem çekti aynısını 10 gün sürdü ağrısı. fena üşütmüşsün dedi doktoru. halsizlik falan var mı sen de?
Bronşit oldum sonra oldu zaten ya
Bronşit geçti bu geçmedi
Annemde çekti bel ağrısını. sabahlara kadar masaj yapardım. 10 gün uyumadı kadın. ağrı kesici iğneler hiç bir b*ka yaramıyordu. en sonra bir doktor buldum oraya götürdüm. fena üşütmüşsün dedi. yapacak bir şey yok. belini sırtını sıcak tut. eğer ağrılar dayanılmaz düzeydeyse acile git iğne yaptır.
Hngi hastane hngi doktor
Sıcak nasıl tutcm
Aynı annemin yaşadığı şeyi yaşıyorsun. Annem önce grip oldu. o grip geçti aradan 5- gün sonra bel ağrısı başladı. her sabah spor salonuna giden birisi annem. o gün de gitti hiçbir şeyi yoktu evegeldi biran daağrı başladı. en son götürdüğüm doktor bir karışım yaptı vurdu anneme rahatladı. bir acile git sen baksın doktor.
Mersin'de yaşıyorum ben. burada bir hastaneye götürdüm. Bulunduğun ildeki Şehir hastanesine gidebilirsin. acile gideceksin. bronşit oldum atlattım bel ağrım başladı çok ağrım var uyuyamıyorum ağrı kesici iğne yapılmasını istiyorum diceksin. doktor bakacak gerekeni yapacak sana.
sütyen giyme. onun yerine atlet giy. atletin altınabir havlu koy sonra sweat giy çek üstüne yorganı. bel ve popo kısmını açık tutmaya çalış. bulunduğun ortam sıcak olsun. bronşit için kullandığın ilaçları kullanmaya devam et. burada olsan sana yardımcı olurdum götürürdüm seni doktora