Arkadaşlar merhaba babam bipolar bozukluğu olan birisi yaklaşık bir iki ay önce hastanede yatışını gercekleştirdik 35 gün kadar hastane de kaldı çıktıktan bir hafta kadar ilaçlarını kullandi ve cok iyiydi fakat ilaçlarını kullanmayı birakti ne kadar engel olmaya çalışsakta olmadı şu anda durumu çok kötü dün kaymakamlıktan yazı âlip polis ve ambulansı aradim geldiler bizi mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'ne götürdüler orada bizi acil servise bırakıp gittiler aynı zamanda kaymakamlıktan aldığım yazının bir işe yaramadığını gelen polis memurlarının vakaya hakim olduklari icin elinden geleni yaptilar hastaneye götürmek icin fakat hiç bir sekilde yanimizda durmadilar sadece acil girişine biraktilar gittiler ve babam Mazhar osmanin bahcesinden kaçtı gitti o sirada engel olmaya kalktığımda bana vurmasindan ve ya güvenliklere seslendiğimde bana düşman olmasından korktuğum için engel olamadim şu an da ev de beni işimden gücümden etti. ben bu adamı hastaneye nasıl yatirabilirim ve ya ilaclarini verebilecegimiz bir yol yokmudur evde de yemek yemiyor dışarı gidip yiyor evde aileme zarar vermesinden korkuyorum
Kullandığı ilaçlar
Lithuril 300 mg
Ketya 200 mg
Ozaprin 10 mg
Kullandığı ilaçlar
Lithuril 300 mg
Ketya 200 mg
Ozaprin 10 mg
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Canım ya umarım her şey düzelir. Hastaneyle görüşsen? Onlar gelip tekrar alsalar
Ne yazık ki çam sakurada ki doktoru ile görüşmeye gittim fakat benle görüşmeyi kabul etmedi. Umarım düzelir her şey güzel dilekleriniz için teşekkürler
Çözüm bulabildiniz mi?
tüm cesaretimi topladim aradım polisi ve ambulansı sagolsunlar çok yardımcı oldular hastaneye yatişini yaptik 21 gün kadar bir tedavi gördü şimdi depo iğneleri sayesinde sakin kalıyor
İyi yapmışsınız yardım alarak, gerekirse zorla yatış sağlanır ama şu an İğneleri gönüllü bir şekilde oluyor sanırım zaten taburcu edilmiş şu an iyidir
Aslında iğnelerini kendi isteği ile almıyor onun içinde çözüm buldum babamın böbreğinde kist çıktı bizde bu kiste çözüm olarak bir iğne olduğunu ve düzenli bu iğneyi yaptırması gerektiğini söyledik ne kadar da işe yaramadığını halen böbreklerinde ağrı olduğunu söylese de işe yaradi yani bu çözüm
Yarın oraya gideceğim 🥲
Psikolojik olarak bile belki etki edebilir aslında ağrıya, güzel bir yol bulmuşsunuz
Geçmiş olsun ama şunu hiç bir zaman unutmayın lütfen, ruhumuz da rahatsizlanabilecek bir şey aynı kalp gibi böbrek gibi ruhunuza iyi bakın bedeninize iyi baktığınız gibi.
Yaa kesinlikle öyle. Bunun bilincinde olmak çok güzel. Ama yanlış bir şekilde ifade ettim sanırım, öğrenci olarak staj için gideceğim
Ahahaha bende rahatsızlığınız var sanmıştım özür dilerim. Kariyerinizde başarılar dilerim 🍀.
Sorun değil 😅Teşekkür ederim 🌿
Rica ederimmm, malum yakın zamanda bir atak yaşarız gene buralarda bulun olur mu sana sormam gereken bazı sorular olabilir 😂
Ahaha bilgim dahilinde olursa elbette, burdayım 😅
Teşekkürler 😊
Rica ederim