Babam bipolar hastası?

Arkadaşlar merhaba babam bipolar bozukluğu olan birisi yaklaşık bir iki ay önce hastanede yatışını gercekleştirdik 35 gün kadar hastane de kaldı çıktıktan bir hafta kadar ilaçlarını kullandi ve cok iyiydi fakat ilaçlarını kullanmayı birakti ne kadar engel olmaya çalışsakta olmadı şu anda durumu çok kötü dün kaymakamlıktan yazı âlip polis ve ambulansı aradim geldiler bizi mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'ne götürdüler orada bizi acil servise bırakıp gittiler aynı zamanda kaymakamlıktan aldığım yazının bir işe yaramadığını gelen polis memurlarının vakaya hakim olduklari icin elinden geleni yaptilar hastaneye götürmek icin fakat hiç bir sekilde yanimizda durmadilar sadece acil girişine biraktilar gittiler ve babam Mazhar osmanin bahcesinden kaçtı gitti o sirada engel olmaya kalktığımda bana vurmasindan ve ya güvenliklere seslendiğimde bana düşman olmasından korktuğum için engel olamadim şu an da ev de beni işimden gücümden etti. ben bu adamı hastaneye nasıl yatirabilirim ve ya ilaclarini verebilecegimiz bir yol yokmudur evde de yemek yemiyor dışarı gidip yiyor evde aileme zarar vermesinden korkuyorum
Kullandığı ilaçlar
Lithuril 300 mg
Ketya 200 mg
Ozaprin 10 mg
Babam bipolar hastası?