KEDİYE PEYNİR VERDİĞİM İÇİN
DENGESİZ BİRİ OLUYORUM ÇÜNKÜ BEN BİR KUKLAYIM.
29 yaşındayım daha fazla artık yaşamak istemiyorum ona da katlanmıyorum tam bir ruh hastası özgüvenim çok düşük hiç birşeyde kendime güvenmiyorum sayesinde sabah kahvaltıdan sonra kediye peynir vermek istedim diye kızdı balkondan atında alışıyormuş zaten yazlıktayız bi kaç güne döneceğiz. Alt komşu da atıyor kiracımız bende o kadar mutluydum ki kediye atmak isterken kendimi iyi hissedeceğimi bir işe yaratacağımı hissedeceğimi söyledim attım baba dengesiz dedi nefret ediyorum ondan çok kuralcı ve otoriter biri sosyal fobim var çalışamıyorum onun yüzünden bana çalış diyor niye böylesin diyor ama özgüvenimi hep mahvediyor bana bir şey önerin çok kötüyüm yaşamak istemiyorum yine kriz geldi bana ölme isteği.
aşkım ya çalışcaksın ya okuyucaksın ayrı şehirde başka türlü kurtuluş yok bu mallardan evliliği sakın düşünme bu yüzden ölmeyi hiç hiç düşünme neden sen ölüyosun saçmalama o ölsün yaşayacağın daha güzel günler var para veriyomu sana bi psikiyatriye gitsen sosyal anksiyete için seni bi süre rahat hareket ettiricek ilaçlar verse hani sonrasında devamlı terapiye gitsen yaşta gidiyo bak bi şeyler yapman lazım
Sevgilimle nişanlıyız
Babam gitsin ruh hastası olan o beni hastane eden o gerçek hasta o
sosyal fobim var demedin mi sen bu yüzden çalışamadığını söyledin? bende bu durumu aşabilmen için söyledim bilir kişiden destek alman gerekiyo kendi paranı kazanmadığın sürece hep birilerine muhtaç olucaksın
Biliyor bilmez mi eski kafa işte anlamıyor
Cevap
4Cevap
benim de annem öyle kardeşim evden çıkamıyor özgüvensizlikten
bir iş bulup evlenene Kadr kafaya takma
Sabret lütfen. Aslında çalışıp babandan uzaklaşabilirdin. Hayatında kimse var mı? Kendine zarar verme
Yapamıyorum çok kötüyüm hiç özgüvenim yok nişanlıyım
O gitsin ben daha önce gittim o hasta
Beni hastaneden o
Beni hasta eden o
Birisini bul evlen hayatını yaşa
Nişanlıyım zaten
Evden uzaklaşamıyor musun?
Uzaklaşacak maddi gücüm de psikolojimde yok
İşe girebilme şansın yok mu? Psikolojini iyileştirmek için ne gibi adımlar atmayı düşünürsün
Babamın davranış ve tutumları sosyal fobi panik atağa sebep oldu ben bakkala gidemiyorum siz çalışın diyorsunuz sosyal ortamlara giremiyorum çünkü bayılacak gibi oluyorum.
Destek almayı düşündün mü?
💶💶💴💴
Kaç dolar? 😅
Para yani her şey para anlamında
Ayri eve niye cikmiyon
Yazdıklarımı tam okuyun. Uzaklaşacak maddi gücüm de psikolojimde yok
Para kazanmaya baslaman lazim ama bu bunalim care degil
Ben bilmiyor muyum para kazanmam gerektiğini.. yazdıklarımı iyi anla
Bilmiyorsun ki bilsende bisey yapmiyon
Çok boş konuşuyorsun
Kendini hic sorgulama zaten
Neden para kazanmiyon?
Hangi ildesin
Nedenini sorumda açıkladım sen anlamıyorsun algı bozukluğun var o yüzden yorma beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?