Akıl sağlığı yerinde olmayan baba?

Arkadaşlar babam 2 3 yaşlarında iken yüksek ateşli havale geçiriyor ve babannem hiç birşey bilmediği için ne yapacağını bilmiyor kurtarılamıyor babam. Akli dengesini kaybediyor aynı çocuk gibi kalıyor aklı hep. 40 yaşındayken babamı başlarından savmak için üvey anne elinde eziyet gören annemi alıyorlar babama annemde kaçmak isterken daha kötü bir hayatla karşı karşıya kalıyor. Bu da yetmezmiş gibi 2 çocuk yaptırıyorlar baskıyla korkuyla. Ablam babamın genlerini taşıyor ve içine kapanık bir insan olarak büyüyor ne kadar kurtarmaya çalışsakta sonra ilerleme yok şu an sessiz birşekilde evde yaşıyor. Ben 21 yaşındayım ve 10 yaşlarına kadar hiç birşeyin farkında değilim sonra yavaş yavaş farkına varıyorum ve evde tartışmalar oluyor sürekli annem ben babam arasında babam yaramaz bir çocuk gibi söz dinlemiyor. Liseye geçince artık sorumluluğu benim üstüme geçiyor ister istemez sanki o değilde ben baba oluyorum. Bu yüzden kafayı yediğim çok gün oldu ama ayakta durmak zorundayım. Üniversiteyi ilk senemde kazanamadım sonraki sene kazandım fakat depresyona girdiğim için bıraktım okulu eve kapandım kimseyle aylarca görüşmedim. Şimdi daha iyiyim ama üstümde kalıntıları var hala okula başlayacağım tereddütlerim var onları yalnız bırakmak istemiyorum aynı zamanda okuyup onlara bakmam da lazım kafamda sürekli düşünceler var bir çok şeyle ilgili sizden herhangi bir fikir bir tavsiye almak istiyorum artık içimde tutmak istemiyorum çünkü bunları anlatmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Akıl sağlığı yerinde olmayan baba?