Sağlık Allah affetsın e umudum var yarına aıt ne de bı hayalım? Bu arada nabız 92 normal mı tansiyonum da dusuk bu aralar yas 32 kadın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Ve bas donmesı Allah affetsın e umudum var yarına aıt ne de bı hayalım? Bu arada nabız 92 normal mı tansiyonum da dusuk bu aralar yas 32 kadın? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Viziteye mi çıktın Neriman, ne anlatıyorsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neee Yorumla Oluştur +1 yıl Nee değil zurna Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ya bit git yat 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardesım Yorumla YasakAşk67 +1 yıl tamam bro Yorumla Soran +1 yıl Tamam ciro 🤭🤭 Yorumla YasakAşk67 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Senin en büyük sorunun başlı Yalnızlık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yav herkws aynı seyı dıyoSınırler7m bozuldu ne alakası varYalnız ölünür kardesım Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl Tansiyonu normal abla sinir stres her şeyden olur o Yorumla Soran +1 yıl Sinirsiz bı gunum yok kı kafaya gelecegım ı taktım ve acayıp bunaldım Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla
Davy_Jons Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yarınlar yokmuş gibi yaşamaya devam 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben varmıs gıbı yasıyor muyum onu bile bilmiyodum Allah affetsın Yorumla Davy_Jons +1 yıl Günün tadını çıkar yarın neler olacağı belli değil onu düşünüp bugününü pic etme bugün nimet keyfine bak 😌😂 Yorumla Soran +1 yıl Denıcem ınan kı hanı dıyorlar ya yarının garantisi yok diyeUla benım ns ısım gucum bellı ns yarınım ne esım ne hayalım hıc bıseyValla bılıyor musun hevesim kalmadı hıc bıseye Yorumla Davy_Jons +1 yıl Yarınını kimse bilemez bende o yüzden günün tadını çıkar diye , çok düşünmez ve erken yaslanmazsin bedenin genç ölürr 😌 Yorumla Soran +1 yıl Babamın bı lafı vardı rahmetlınınHızlı yasa genc ölKendıaı de 50 lılerınde vefat ettiNeyse boş ver kardesım Allah rahatlık versin Yorumla Davy_Jons +1 yıl Keyfin yoksa konuşmak istersen uazabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Uykum geldi kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim 🙏😊 Yorumla Davy_Jons +1 yıl Rica ederim nasıl istersen iyi geceler tatlı rüyalar Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yalnızlık başınıza vurmuştur 😆 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok la ne alaka Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Hadi hadi Yorumla Soran +1 yıl Yok la benım hayatım boyle gelmıs boyle gececek hıssedıyorum çok yasamam ben ns yalnızlığı Yorumla Soran +1 yıl Allah affetsın 6. Hıssım oyke dıyor Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl İnşallah bu arada adamsın böyle devam dik dur Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Ne derdiniz var ayıptır sorması 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dert degıl de yarından umudumu kesmisımı ısım yok dogru duzgun hıc bısey olamadım Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Ayni dert bendede vat Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 895 cevap paylaştı. Demir eksikliği 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 772 cevap paylaştı. hepsı sıkıntıdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Viziteye mi çıktın Neriman, ne anlatıyorsun
Neee
Nee değil zurna
Ya bit git yat
Tamam kardesım
tamam bro
Tamam ciro 🤭🤭
🤣🤣
Senin en büyük sorunun başlı Yalnızlık
Yav herkws aynı seyı dıyo
Sınırler7m bozuldu ne alakası var
Yalnız ölünür kardesım
Tansiyonu normal abla sinir stres her şeyden olur o
Sinirsiz bı gunum yok kı kafaya gelecegım ı taktım ve acayıp bunaldım
Anlatmak ister misin
Yarınlar yokmuş gibi yaşamaya devam
Ben varmıs gıbı yasıyor muyum onu bile bilmiyodum Allah affetsın
Günün tadını çıkar yarın neler olacağı belli değil onu düşünüp bugününü pic etme bugün nimet keyfine bak 😌😂
Denıcem ınan kı hanı dıyorlar ya yarının garantisi yok diye
Ula benım ns ısım gucum bellı ns yarınım ne esım ne hayalım hıc bısey
Valla bılıyor musun hevesim kalmadı hıc bıseye
Yarınını kimse bilemez bende o yüzden günün tadını çıkar diye , çok düşünmez ve erken yaslanmazsin bedenin genç ölürr 😌
Babamın bı lafı vardı rahmetlının
Hızlı yasa genc öl
Kendıaı de 50 lılerınde vefat etti
Neyse boş ver kardesım Allah rahatlık versin
Keyfin yoksa konuşmak istersen uazabilirsin
Uykum geldi kusura bakma
Tesekkur ederim 🙏😊
Rica ederim nasıl istersen iyi geceler tatlı rüyalar
Yalnızlık başınıza vurmuştur 😆
Yok la ne alaka
Hadi hadi
Yok la benım hayatım boyle gelmıs boyle gececek hıssedıyorum çok yasamam ben ns yalnızlığı
Allah affetsın 6. Hıssım oyke dıyor
İnşallah bu arada adamsın böyle devam dik dur
Ne derdiniz var ayıptır sorması
Dert degıl de yarından umudumu kesmisımı ısım yok dogru duzgun hıc bısey olamadım
Ayni dert bendede vat
Demir eksikliği
hepsı sıkıntıdan