Bütün gün başım çatladı önce arkası ensem sonra kafamın önü birde çalışıyordum. eve kadar kendimi zor attım bu dinlenmiş halim

Bütün gün başım çatladı önce arkası ensem sonra kafamın önü birde çalışıyordum. eve kadar kendimi zor attım bu dinlenmiş halim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Büyük fazla düşük değil biraz uzan dinlen.
Zeytin ye tansiyonun düşük normalı 12/7 olması lazım
tsnsıyonun Şu an dusuk
Tansiyonun gayet normal takma boşuna
Şu bana cevap yazan hiçbir halt bilmeyen zırtoyu kale alma sen
Düşmüş ne çıkması
Büyüğün yüksek kücük sınırda
Neresi yüksek abi bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın boş boş insanlara
Yorum yapmak için yapma ya 1 sene o aletle gezdim büyüğü 98 acile gitsen iğne vurur.
Hahaha git işine be çocukluğumdan beri hastalığım vardı daha yeni yeni atlatıyorum kaç tane yakınımda da vardı tansiyon hastalığı ve sen gelip 98 e yüksek diyorsan boşuna takmışsın git işine. sınır 12 dir hatta 13 bile der bazısı yani 12 denen 120 demek 13 ise 130 demek bu ise büyük tansiyon 98 de gayet normal yani boş yapma. Ha eğer doktorun da böyle dediyse lütfen doğru doktora git
@ıasdıasdıasd tansiyon kişiden kişiye değişir bunu sana öğretmedimi doktorun? bana 1.2 çok degildir başkasına çoktur. Senin hastalıgı atlatamama sebebin belli oldu devlet hastanesini bırak özele geçmeni tavsiye ederim canım benim.
Hahaha komiksiniz beyefendi. Öncelikle ne dersen de bu tansiyon fazla değil istediğin doktora sor. Ha küçük belki biraz ona şey gelebilir sınırda ama büyük tansiyonu gayet normal bunu da istediğin kişiye sor ama sizin gibi bağnazlar anlamaz maalesef...
@ıasdıasdıasd Aynen o yüzden başının arkası çatlamış kızın tansiyondan değil açlıktandır. Kücük ona şey gelebilir mi :D Tamam Tansiyon Kralı. Devleti bırakıp Özele geçersen gösterirsin bu görseli doktorlara. Daha fazla cevap verme bomboş bir konu senin gibi.
Düşük bu tansiyon
Düşmüş
Yüksek