Uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla görüştüm. Kilo almış. Aramızda muhabbeti geçti. Mutlu ilişki kilo aldırır diye. Sizce de mutlu ilişki kilo mu aldırır?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla görüştüm. Kilo almış. Aramızda muhabbeti geçti. Mutlu ilişki kilo aldırır diye. Sizce de mutlu ilişki kilo mu aldırır?

Mutlu ilişkiden ziyade evliliğin ilk yıllarında kilo alma durumları oluyor. Bunun en büyük nedeni ise, gözlemlerime dayanarak söylüyorum, mutfakta hamaratlığını konuşturmak isteyen biz bayanlar oluyor') sonra çocuktu falandı derken o çeşit çeşit tatlılar yemekler azalıyor tabiş
Ben mutsuzken daha çok yemek yiyorum. Bir yerin mutsuzlugunu bir mutluluk ile ortuyorum. En iyisi mutlu huzurlu olayım. O zmaan dertsiz başıma dert bulmak için aldığım gramlari bile sayarım 🤣
Hayır akline can sıkıntısından yiyip yiyip şişiyor. Aşık çiftler yemek yiyemez. Yemeden içmeden kesilir. Aşk insana kilo altırtmaz aksine zayıflatır.
Cevap
30Cevap
Mutlu ilişki insanı mutlu eder.. asıl stres üzüntü yalnızlık kilo aldırır
sevgilimle soğuk olduğumuz zamanlarda yemek yiyemiyordum yerken aklıma gelince ağzımdakini bitiremiyordum.
daha kötüsü bitti.
deme öyle ağlatacaksın beni şimdi
Onu bilmem de genel olarak maddiyat kadar kafa rahatlığı da çok önemli. Stres, gerginlik vs kilo verdiriyor.
Olabilir doğruluk payı. Düzenli hayat nedeniyle yemek saatleri ve yavaş yaşamın etkisi olabilir
bence alakası yok. bazılarına ilişki kilo aldırıyor bazılarına ayrılıklar. tamamen psikolojik ve herkeste farklı etkiler veriyor
Kilo aldırır mi bilmem ama mutsuz ilişki stres ve üzüntüden kilo verdiriyor
Aldırır. Kafa rahat ve mutlu olunca insan yemeklerden daha fazla keyif alıyor
Evlenen arkadaşlarım g*tu göbeği saldı hiç biri de mutlu görünmüyor
mutlu kadınlar daha az yer. özellikle de tatlıyı. bu sebeple kadın mutluysa kilo almaz
Erkekler alıyor da kadınların tam tersi kilo vermesi gerekir
Hayır, stres yapmak insanı yemeye sürükler ve yemekte kilo aldırır
Bakımlı olmayı çekici olmak için benimseyen biri, bedavadan çekici bulununca g.. tü başı salabilir.
Kilosunu mutlu ilişkiye bağlaması zekice ancak gerçek dışıdır..
Damak tadları uyumluysa aldırabilir.
Mesela baş başa yenen mumbar yağlı ve baharatlı miss kesin kilo aldırır. jsjs
Aynen kilo aldırıyor çünkü mutlu olunca iştahın artıyor yeme isteğin artıyor
Kız harbiden seviyorsa her evine çağırdığin da bilerek kilo alacağın yemekler yapıyor ki diğer kızlar begenmesin diye. O tür karılar sıkıntı. s
Aksine benim hayatımda birisi olsa sig sauer gibi olurum karşımdakine değer verdiğim için.
ayy evet ben bi 10 kilo aldım öncesinde yemek yemiyodum :D
Mutlu ilişki değil de her yemek aktivitesine ayak uyduran eş kilo aldırır 😀
Bu da mutlu olduğun içindir çünkü birlikte yemek yemek ve abur cubur yemek gibisi yok ajajjs
Evet öyle diye diye aldık kiloları valla 😀
libido aldıracağı kesin
Her şekilde kilo alınır
Kilo alan ilişki diyete mecbur kalır
Bilmem 🤔
Hiç olmadı
Ihtimaller arasında vardır
Stres felan kilo yapar.
Bence kilo verdirir. Yoruluyor çünkü insan 😂
Hayır aldırmaz
Ben iştahtan kesilirim..
seks olursa zayıflama bile olur 😂