Bence gerçek mutluluk içten gelir. Sağlıklı bir ilişki, arkadaşlıklar ve diğer bazı faktörler kesinlikle mutluluğa katkıda bulunabilir, ancak mutluluk için bir ilişki içinde olmak şart değildir.

30.03.2023 Perşembe 16.12
Bence gerçek mutluluk içten gelir. Sağlıklı bir ilişki, arkadaşlıklar ve diğer bazı faktörler kesinlikle mutluluğa katkıda bulunabilir, ancak mutluluk için bir ilişki içinde olmak şart değildir.

30.03.2023 Perşembe 16.12
hayır elbette
sadece ilişkiler insanı mutlu etmez
aslında doğru ilişkiler insanı mutlu eder ama en sevilen yemeğin ya da tatlının yapılması bile bir insanı mutlu etmeye yeter
Mutsuz bir ilişki yaşayacağıma tek başıma mutlu olmayı daha çok tercih ederim. İnsanlar illaki ilişkiler ile birlikte mutlu olmak zorunda değildir. Arkadaş çevresi ile ya da aile bağları ile birlikte de gayet mutlu olabilirler. Zaten günümüze baktığımız zaman gerçek anlamda bir ilişkiye sahip olup da mutlu olan insan sayısı oldukça az
Gerçekten doğru söylüyorsun katılıyorum
Mutlu olmak için illa birilerine gerek yok insan kendisiyle tek başına da mutlu olabilir.
Sağlıklı bir ilişki bulmak çok zor bu zamanda hepsi genelde menfaat ilişki si. Ben dümdüz yaşamaya alıştım kimse olmasa da olur gibi geliyor artık acikcasi.
Heyt be tek tabancayım diyorsun yani 😂
Gerçekten haklısın ya kıymet bilene denk gelmedikten sonra hiçbir önemi kalmıyor
Rica ediyorum prenses
Cevap
2Cevap
Mutlu bir ilişki içinde olmanın çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Bende katılıyorum
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
İnsan kendini kendi mutlu etmeli başkalarından beklerse daha çook bekler
tabiki de gerekli değil ama bazen de sebep olabilir, doğru insansa eğer tabii;)
Haklısın yeter ki tamamlayan insan olsun.
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Bence hayat paylaştıkça güzel✌🏻
gerekli değil ama olabilir
Hayır gerekli değil
Teşekkür ederim
Rıca ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?