Sağlık Dün geceden beri böğrüm ağrıyo önceden de çok ağrımıştı ne olabilir sağlıkci var mı sitede? Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Apandisit olabilir mi Güncellemeler+1 yıl Sağ bölgem baştan aşağı ağrıyo yani apandisit bölgesinde ağrı daha baskın Dün geceden beri böğrüm ağrıyo önceden de çok ağrımıştı ne olabilir sağlıkci var mı sitede? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. geçmiş olsun bence doktora git hasta olmuşsundur 1 1 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Sağol
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gecmis olsun, üşütme de olabilir ama doktora gitseniz daha guzel olur. 1 10 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Sağol da hastaneye gitmek falan aman hiç sevmiorum enolmayan +1 yıl Ağrı artmazsa ne mutlu, ama artarsa gitmek gerek Suyolutugce +1 yıl Sen ne çabuk yoda olmuşun bı ara 7 xper değil miydin 😂 enolmayan +1 yıl Valla bende anlamadım ki çok yorum yapmıyorum bir baktım ya da olmuşum gerci bu ne demek ne ise yarıyor bilmiyorum :)) Suyolutugce +1 yıl İyi neyse güle güle kullan 😂 enolmayan +1 yıl Tesekkur ederim :)) enolmayan +1 yıl Siz de sıcak tutun kendinizi Suyolutugce +1 yıl 🍰 Suyolutugce +1 yıl Tutuorum sağol melekcim enolmayan +1 yıl :))
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Bögrün nerde biliyomusun 😂 apandisit diyor ya Böbreklerini usutmussundur dikkat et 1 5 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Tamam işte böbreklerimin oralarda bı yerde😂 Yorumla Mrengineerac +1 yıl Sıcak tut böğrünü geçer merak etme tabi bulabilirsen böğrünü😂😂 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Doktorlar olacak çocuğa soram bı dur boğrüm nerdeymis😂 Yorumla Mrengineerac +1 yıl Sor sor bakim bilecek mi 😂 dikkat et yanlış yer söylemesin 😂😂 Yorumla Suyolutugce +1 yıl 🤣 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Bogrun göğüs kafesi değil mi be apandisit ile ne ilgisi var 1 10 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Ordan aşağıya uzanan bı ağrı yani Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Böbreğini usutmussun Yorumla Suyolutugce +1 yıl Olabilir Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Kalın giyin su torbası koy ıhlamur iç bol şekerli enerji kazan Yorumla Suyolutugce +1 yıl Eyv başgan ✋ Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Geçmiş olsun gardaş Yorumla Suyolutugce +1 yıl Sağol başgan 😂 Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Basgan deyip durma Angara li değilim😂😂 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Olsun😂 Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Eyvallah istediğin gibi olsun👍👍 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl böğrün dediğin böbrek ve sırt kısmın mı? eğer öyle ise idrar yolu enfeksiyonu olabilir 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şimdi gelir doktorlar. 0 2 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Yem attım ama gelen yok😂 Yorumla guapomorena +1 yıl Az yemlemişsindir, alır onlar kokuyu. Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Apandisit böğüre yakın mı? 0 1 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Ben de bilmiyorum ne nerde 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sıcak su torbası köy rahatliyormu 0 0 Yorumla
sanalioo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Böğür nerde apandisit nerde abla kele 😅 0 2 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Yanlış tarif ettim galiba böğrümü bilmiyo olabilirim😂 Yorumla sanalioo +1 yıl Böğür bağır demek bağır döş demek döşdee göğsün işte ya bağrın agriyor senin 😅şey galiba her şey kariśtila Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
geçmiş olsun bence doktora git hasta olmuşsundur
Sağol
Gecmis olsun, üşütme de olabilir ama doktora gitseniz daha guzel olur.
Sağol da hastaneye gitmek falan aman hiç sevmiorum
Ağrı artmazsa ne mutlu, ama artarsa gitmek gerek
Sen ne çabuk yoda olmuşun bı ara 7 xper değil miydin 😂
Valla bende anlamadım ki çok yorum yapmıyorum bir baktım ya da olmuşum gerci bu ne demek ne ise yarıyor bilmiyorum :))
İyi neyse güle güle kullan 😂
Tesekkur ederim :))
Siz de sıcak tutun kendinizi
🍰
Tutuorum sağol melekcim
:))
Bögrün nerde biliyomusun 😂 apandisit diyor ya
Böbreklerini usutmussundur dikkat et
Tamam işte böbreklerimin oralarda bı yerde😂
Sıcak tut böğrünü geçer merak etme tabi bulabilirsen böğrünü😂😂
Doktorlar olacak çocuğa soram bı dur boğrüm nerdeymis😂
Sor sor bakim bilecek mi 😂 dikkat et yanlış yer söylemesin 😂😂
🤣
Bogrun göğüs kafesi değil mi be apandisit ile ne ilgisi var
Ordan aşağıya uzanan bı ağrı yani
Böbreğini usutmussun
Olabilir
Kalın giyin su torbası koy ıhlamur iç bol şekerli enerji kazan
Eyv başgan ✋
Geçmiş olsun gardaş
Sağol başgan 😂
Basgan deyip durma Angara li değilim😂😂
Olsun😂
Eyvallah istediğin gibi olsun👍👍
böğrün dediğin böbrek ve sırt kısmın mı? eğer öyle ise idrar yolu enfeksiyonu olabilir
Şimdi gelir doktorlar.
Yem attım ama gelen yok😂
Az yemlemişsindir, alır onlar kokuyu.
Apandisit böğüre yakın mı?
Ben de bilmiyorum ne nerde 😂
Olabilir üşütmüş te olabilirsin
Sıcak su torbası köy rahatliyormu
Böğür nerde apandisit nerde abla kele 😅
Yanlış tarif ettim galiba böğrümü bilmiyo olabilirim😂
Böğür bağır demek bağır döş demek döşdee göğsün işte ya bağrın agriyor senin 😅şey galiba her şey kariśtila
Yel girmiş olabilir